Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz
16 Paź

Jagodowe, owsiane muffiny

Idealne na podwieczorek lub drugie śniadanie.

Jagodowe, owsiane muffiny 

1,5 szklanki otrębów owsianych
1,5 szklanki mąki pełnoziarnistej 
½ szklanki miodu 
2 łyżeczki sody oczyszczonej 
2 łyżeczki proszku do pieczenia 
Łyżeczka cynamonu
Szczypta soli
½ kubka puree jabłkowego lub 1 kubek soku
2 jajka
2 łyżki oliwy 
Łyżeczka cukru waniliowego.
Filiżanka borówek (ew. inne owoce)
Garść posiekanych orzechów.

Przepis:
Bierzemy około 12 muffinkowych kubków i spryskujemy oliwą. W dużej misce wymieszaj otręby, mąkę, miód, sodę, proszek do pieczenia, cynamon i sól. W drugiej misce, wymieszaj jabłkowe puree, jaja, oliwę i cukier waniliowy. Teraz dokładnie wymieszaj zawartość obu misek. Jeśli ubijesz pianę z białek – muffiny będą bardziej puszyste. 
Na końcu dodaj dodaj połowę jagód i orzechów. Wlej mieszankę do foremek a wierzch posyp pozostałą częścią. Możesz również posypać siemieniem lnianym!
Piecz około 20 minut w 175 stopniach (termoobieg)- sprawdź wykałaczką, która powinna być sucha po wyjęciu z muffinki!

Twój komentarz




POKAŻ