Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz
16 Paź

SAŁATKA Z KREWETKAMI NA RUCOLI

Dietetyczna uczta królewska – tylko dla najbardziej wybrednych!
Białko, warzywa i kwintesencja smaku - oto główne zalety!

Składniki:

• 200 g krewetek królewskich,
• rukola,
• pomidorki koktajlowe,
• mała cebulka,
• kilka plasterków zielonego ogórka,
• majonez light – Hellmann’s,
• jogurt naturalny – beztłuszczowy,
• 2 ząbki czosnku,
• zielona pietruszka.

Wykonanie:

Krewetki przyrządzamy na patelni posmarowanej oliwą z oliwek. Solimy do smaku. Dodajemy rozgnieciony ząbek czosnku, posiekaną zieloną pietruszkę. W ostatniej fazie podlewamy białym wytrawnym winem i dusimy 1minutę pod przykryciem.
Sos: mieszamy 1 łyżkę majonezu light z 2 łyżkami jogurtu naturalnego. Dodajemy odrobinę wody. Solimy i dodajemy rozgnieciony ząbek czosnku.

Cebulkę kroimy w paski, a pomidorki koktajlowe na połówki. Mieszamy cebulę i pomidorki z rukolą, a na wierzch wykładamy przyrządzone krewetki. Do polania sałatki używamy dietetycznego sosu jogurtowo-majonezowego o smaku czosnkowym.

Twój komentarz




POKAŻ