Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz
16 Paź

Termogenna Zupa BROKUŁOWA

Rozgrzewająca zupa na chłodne popołudnia.

Składniki
3 filiżanki brokułów (posiekanych) mogą być mrożone
1 Pierś z kurczaka 
6 filiżanek bulionu warzywnego lub mięsnego. 
2 średnie cebule , posiekane. 
4 ząbki czosnku
1 filiżanka posiekanego selera naciowego (jeśli nie lubisz, pomiń)
¼ łyżeczki zmielonego ziela angielskiego.
Pieprz cayenne (ostry! ) do smaku. 


Przepis
W bulionie gotuj pokrojoną pierś z kurczaka – około 10 minut. Potem zmiksuj blenderem.
Na dużej patelni rozgrzej oliwę i podmaż resztę składników razem z przyprawami.
Duś do miękkości przez około 10 minut.
Wrzuć warzywa do puree mięsnego i wymieszaj lub zblenduj.
Podawaj na gorąco z ziołami lub na zimno z odrobiną jogurtu naturalnego.

 

Autor: Karolina Kozela-Paszek

Twój komentarz




POKAŻ