Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz
08 List

IMBIROWO-DYNIOWE CIACHO BIAŁKOWE

Marzysz o czymś słodkim i zarazem nakręcającym metabolizm ? Tak, cuda się zdarzają ;) 

SKŁADNIKI:

• 2 miarki OLIMP 100% NATURAL WHEY PROTEIN CONCENTRATE
• 1 szklanka mąki migdałowej
• 1/2 szklanki musu dyniowego lub startej drobno marchwi
• 1/4 szklanki syropu klonowego lub słodzik do smaku (polecam Stevię)
• 1 łyżeczka przyprawy do piernika
• 1 jajo
• 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej 
• 1/4 łyżeczki soli 

 

 

PRZYGOTOWANIE:

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni Celsjusza. 

Mokre składniki: syrop, mus dyniowy i jajo wymieszać i połączyć z sypkimi składnikami. Ciasto powinno mieć gładką konsystencję gęstej śmietany. Jeśli jest za suche – dolać maślankę lub jogurt naturalny. Gotowe ciasto wlać do foremki i piec 20-25 minut lub aż zacznie się rumienić i odchodzić od brzegów. 

Z podanych składników pokroić na 12 trójkątów.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA (porcja):

Wartość kaloryczna:

97 kcal

Białko ogółem:

11 g

Tłuszcze ogółem:

5 g

Węglowodany ogółem:

3 g  

 

 

zdjęcie: Cactus Studio  

 

Przepis ukazał się w magazynie Perfect Body

Autor: Karolina Kozela-Paszek

Twój komentarz




POKAŻ