Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz
19 Gru

Sernik light na pełnoziarnistym spodzie z awokado !

Sernik na każdą okazję. Od święta i na weekedny! Szybki, lekki, wysokobłonnikowy, wysokobiałkowy !

Szczerze? Ja go wcinam na drugie śniadanie ;)

Składniki :

500 gram chudego twarogu

5 jaj wiejskich małych lub 4 duże - od szczęśliwych kur

cukier waniliowy, opcjonalnie skórka z pomarańczy (ja robię swoją, nie kupuję)

jeden duży budyń waniliowy bez cukru, stewia do smaku

2 jogurty naturalne

100 g otrębów pszennych

100 g mąki pełnoziarnistej

pół dojrzałego awokado

pół łyżeczki proszku do pieczenia

szczypta soli

 

Przepis: 

Z otrębów, mąki, żółtka jednego jaja, awokado, odrobiny proszku do pieczenia i szczypty soli zagnieść ciasto i rozłożyć na posmarowanej i opruszonej brytwannie. 

Ser wraz z pozostałymi żółtkami, stewią, budyniem, dwoma jogurtami, cukrem waniliowym i skórką z pomarańczy zmiksować mikserem na gładką masę. Z piany z białek (zimnych) ze szczyptą soli ubić sztywną pianę.

Delikatnie, spokojnymi okrężnymi ruchami przemieszać pianę z białek z masą serową i wyłożyć na spód otrębowego ciasta.

Piec w piekarniku ok 45-60 min w temperaturze 175 stopni z funkcją termoobieg.

 

Smacznego ! :)

 

Twój komentarz




POKAŻ