Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Iwona Żebrowska
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
Iwona Żebrowska
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz
14 List

Makaron ze szpinakiem i indykiem

Kolejny pyszny przepis z makaronem w roli główniej. Sama serwuje to danie na pewno raz w tygodniu. Przepis jest naprawdę bardzo prosty, szybki i smaczny.

160 g makaronu pełnoziarnistego tagliatelle

300g filetu z indyka

300g szpinaku

2 ząbki czosnku

1 łyżka oliwy

6 pomidorów suszonych

2 łyżeczki curry

200 ml mleka kokosowego

sól, pieprz do smaku

Makaron ugotować al dente. Szpinak umyć i osuszyć. Suszone pomidory pokroić w plasterki. Indyka pokroić w kosteczkę, doprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać mięso i podsmażyć. Dodać suszone pomidory i czosnek przeciśniety przez praskę. Doprawić przyprawą curry i dodać szpinak. Smażyć aż szpinak zwiędnie. Następnie dodać mleko kokosowe i dokładnie wszystko wymieszać. Na koniec dodać makaron, całość dokładnie wymieszać i jeszcze chwilę podgotować tak aby sos zgęstniał i składniki się połączyły.

Twój komentarz




POKAŻ