Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz
14 Sier

Kasza z kiełkami, pieczarkami i warzywami

Jeśli lubicie szybkie dania jednogarnkowe, które można przygotować na kilka dni to polecam ten właśnie przepis. Sprawdzi się za równo na ciepło jak i na ziomno. 

Składniki:

- 0,5 kg pieczarek

- 1 opakowanie (150g) kiełków stir fry

- 2 marchewki

- 1 cukinia

- 1 cebula

- garść jarmużu

- 2 łyżki oliwy z oliwek

- 2 woreczki kaszy (u mnie była to kasza bulgur)

- sól, pieprz

 

Wykonanie:

Kaszę ugotować wg przepisu na opakowaniu.

Pieczarki obrać i pokroić na mniejsze kawałki. Marchew i cukinię również obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Z jarmużu usunąć twarde łodygi i porwać na małe kawałki. Cebulę pokroić w kostkę.

Na patelnię z rozgrzaną łyżką oliwy wrzucamy pieczarki, dodajemy odrobinę wody i dusimy aż płyn całkowicie odparuje.

W dużym garnku podgrzewamy resztę oliwy, wrzucamy cebulę. Gdy cebula się zeszkli dodajemy kiełki, marchew, cukinię i jarmuż. Chwilę podsmażamy razem i dodajemy wcześniej przygotowane pieczarki z patelni i ugotowaną kaszę. Doprawiamy wg uznania - obiad na kilka dni gotowy! 

Twój komentarz




POKAŻ