Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz
14 Sier

Pasty kanapkowe

Smaczny dodatek do pieczywa

Pasta z awokado

1 awokado

sok z 1/2 limonki

1 pomidor

3-4 rzodkiewki

25g cebuli

1 ząbek czosnku

1 łyżka oliwy

1 łyżka posiekanej świeżej kolendry

Przyprawy: sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Awokado obrać, pokroić w kosteczkę, skropić sokiem z limonki i włożyć do salaterki. Pomidora sparzyć, obrać, pokroić w kosteczkę i dodać do awokado. Rzodkiewki i cebulę pokroić, dodać do warzyw. Doprawić solą, pieprzem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, kolendrę, oliwę i wymieszać.

 

Pasta z czarnych oliwek

200g czarnych oliwek

25g orzechow włoskich

1 filet anchois

1 ząbek czosnku

1 łyżka oliwy

Przyprawy: 1 łyżeczka suszonego tymianku, sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Oliwki, oliwę, czosnek, orzechy, anchovies zmiksować za pomocą blendera na pastę. Jeśli jest potrzeba można dodać odrobinę wody. Doprawić tymiankiem, czarnym pieprzem i w razie konieczności solą.

 

 

Twój komentarz




POKAŻ