Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Alina Dawidczyk
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Dominika Świerk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 696 372 702

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 735 313 288

tel. 536 333 202

tel. 537 226 018

tel. 733 369 043

tel. 730 066 999

tel. 531 167 079

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Alina Dawidczyk
Alina Dawidczyk
 Dominika Świerk
Dominika Świerk
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Joanna

    Pani Kasia to miła, serdeczna i w pełni profesjonalna osoba. Dieta przygotowana przez nią to smaczne i urozmaicone posiłki. I przede wszystkim - to działa! Polecam:)

    20.08.2018
  • Magda

    Pani Olga została mi polecona jako dietetyk sportowy. Dużo trenuję a waga szła w górę czego nie mogłam znieść. Dieta ułożona przez panią Olgę bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Teraz mam więcej energii na treningach, jem naprawdę duże porcje a waga wreszcie się zmniejszyła. Na pewno będę stosować się do zaleceń ... bo widzę dużą poprawę. Polecam wszystkim aktywnym dietę od pani Olgi!

    czytaj więcej
    16.08.2018
  • Monika

    Dieta mega prosta, przy trójce dzieci mogę spokojnie realizować plan odżywiania, dania są proste i smaczne, tak, że maż i dzieci też jedzą ze mną. Chudnę średni 2,5 kg na miesiąc, jest duża poprawa metabolizmu.

    15.08.2018
  • Gosia

    Zgłosiłam się do Pani Kasi, ponieważ sama nie potrafiłam uporać się z nadprogramowymi kilogramami po ciąży. Dodatkowo karmię dziecko piersią i musiałam wykluczyć z diety nabiał i orzechy. Pani Kasia opracowała dla mnie dietę, która brała pod uwagę powyższe a także była na tyle prosta, że bez problemu mogłam pogodzić ... przygotowanie posiłków z opieką nad rozbrykanym bobasem. Sama dieta jest po prostu smaczna, tak więc nie miałam poczucia, że jest to jakieś wyrzeczenie. W ciągu czterech tygodni z wagi spadło 6kg ale najważniejsze jest to, że na nowo nauczyłam się właściwie i regularnie odżywiać. Zdecydowanie polecam panią Kasię!

    czytaj więcej
    08.08.2018
  • Ewelina

    Dziękuje serdecznie mojemu Dietetykowi za opiekę i wsparcie przez okres kuracji i wszystkim gorąco polecam. Zdrowie i dobre samopoczucie jest najważniejsze!!!

    07.08.2018
  • Kaśka

    Polecam :)

    23.07.2018
  • Władysław

    Polecam jak najbardziej.Pełen profesjonalizm w swojej pracy i bardzo dobre podejście do pacjenta.

    20.07.2018
  • Tomasz

    Bardzo polecam Panią Weronikę zna się na rzeczy jeżeli chodzi o zdrowie jak i o wagę.Na swoim przykładzie to potwierdzam,wyniki były złe(cholesterol,próby wątrobowe przekroczone parokrotnie, oczywiście nadwaga).Już po pierwszych tygodniach diety wszystko zaczęło wracać do normy.Po trzy miesięcznej terapii schudłem 12 kg, a wyniki są książkowe.Dieta dla każdego rozpisana od ... A do Z,tylko się tego trzymać.Jeżeli chodzi o Panią Weronikę zawsze pomocna,motywująca,zawsze uśmiechnięta.POLECAM NA 100%!!!!!!!!!!

    czytaj więcej
    19.07.2018
  • Agata

    Przyjazna atmosfera panująca w gabinecie , sympatyczna i bardzo wyrozumiała Pani Ania a przede wszystkim wspaniały efekt po kolejnym miesiącu na diecie Serdecznie wszystkim polecam :))) !

    16.07.2018
  • Beata

    Kiedy pierwszy raz poszłam do dietetyka nie miała pojęcia, że dieta ułożona będzie tak bardzo indywidualnie pod mój styl życia i ulubione produkty spożywcze. Największy problem miałam ze słodyczami ale Pani Ania zapewniała mnie że kiedy wprowadzimy zmiany w naszym jedzeniu nie będzie mnie ciągnęło do słodkiego i rzeczywiście tak ... się stało, już po 3 dniach nie miałam ochoty na słodkie i końcu nauczyłam się jeść śniadania. Po miesiącu stwierdziłam , że już nigdy nie wyjdę do pracy bez śniadania:). Dzięki diecie , która ułożył mi pan Kamil udało mi się zgubić aż 5kg w miesiąc. Naprawdę polecam , warto spróbować :)

    czytaj więcej
    13.07.2018
  • Sylwia

    6 tygodni temu czułam się jak słoń teraz jak piórko ;-) Cały dzień najedzona a waga spada,to jest prawdziwa dieta cud!!!

    12.07.2018
  • Ola

    Super kontakt, przesympatyczne rozmowy i co najważniejsze w końcu jem to co lubię i nie głodzę się, a waga wciąż spada.

    09.07.2018
  • Iwona

    Pełen profesjonalizm, miła bezstresowa atmosfera podczas spotkań kontrolnych. Swoją nieszczęsną otyłość zamieniłam w nadwagę, a waga spada dalej. Szczerze polecam:)

    07.07.2018
  • Justyna

    Zasłużona pozytywna opinia, dieta nie jest skomplikowana, dania są przepyszne, i proste w przygotowaniu. Myślałam, że mając chorobę Hashimoto i PCOS nigdy nie schudnę. Widać duże doświadczenie i wiedzę, która przekłada się na skuteczność diety. Zmiana samopoczucia bardzo mocno odczuwalna już po kilku dniach! Polecam

    02.07.2018
  • Ewa

    Same pozytywne wrażenia! Sądziłam, że przygotowywanie posiłków zajmie mi mnóstwo czasu a wcale tak nie jest. Niektóre propozycje posiłków są dla mnie miłym zaskoczeniem, sama bym nie wpadła na takie połączenia. Podczas wizyty mile zaskoczył mnie profesjonalizm i spora wiedza. Czuje, że jestem pod dobrą opieką!

    02.07.2018
  • Pola

    Przed decyzją o spotkaniu z Panią Anią pewnie jak każdy przeglądałam internet w poszukiwaniu najlepszej oferty, w końcu zadecydowałam i nie żałuję, waga schodzi w dół, po 3 miesiącach współpracy schudłam 11kg, samopoczucie na plus, energia na plus, ogólnie zmiana, której na pewno nie będę żałowała. Polecam

    22.06.2018
  • Sławek

    Polecam w 100 %. Współpraca z Panią Anią to prawdziwa przyjemność. Na jej efekty nie trzeba długo czekać. Profesjonalnie przygotowana dieta, bardzo smaczne posiłki, kontrola ustalonych założeń dietetycznych i sukces gwarantowany. Polecam wszystkim osobom które chcą zmienić „złe nawyki żywieniowe” i osiągnąć zamierzony cel.

    14.06.2018
  • Madzia, 40lat

    6kg mniej po pierwszym miesiącu, żałuje tylko, że nie przyszłam wcześniej!

    09.06.2018
  • Madzia, 40lat

    6kg mniej po pierwszym miesiącu, żałuje tylko, że nie przyszłam wcześniej!

    09.06.2018
  • Madzia, 40lat

    6kg mniej po pierwszym miesiącu, żałuje tylko, że nie przyszłam wcześniej!

    09.06.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ