Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Sylwia

    Amatorsko trenuję bieganie. Jestem bardzo zadowolona że zdecydowałam się na wizyty u pani Olgi która dopasowała mi dietę pod plan treningowy. Zauważyłam że po diecie mam więcej energii, osiągam lepsze wyniki i ogólnie czuję się zdecydowanie lepiej.

    10.10.2017
  • Ala

    Bardzo się cieszę że trafiłam do Pani Ani. Byłam już u kilku dietetyków w Krakowie ale Pani Ania jest zdecydowanie najlepsza :)

    09.10.2017
  • Aneta

    Pełen profesjonalizm Wizyty u Kingi to duża przyjemność. Mila, konkretna osoba i do tego jeszcze piękna. Indywidualne podejście do klienta słucha i wyciąga wnioski więc na efekty jej pracy nie trzeba długo czekać. Waga spada a samopoczucie 100%lepsze _polecam z całego serca:-)

    08.10.2017
  • Piotrek

    Polecam! Dieta jest pyszna i łatwa :)

    05.10.2017
  • Ewelina

    Polecam z całego serca! Bardzo się cieszę że trafiłam właśnie na Panią Anię!

    03.10.2017
  • Mateusz

    Pani Kinga, oprócz bycia fachowcem (ponad 15 zrzuconych wieloletnich kilogramów) jest fantastyczną osobą z niesamowitą charyzmą. Nawet jak nie szło, to zawsze wychodzi się pozytywnym z gabinetu. Niezwykle zdolności motywacyjne i polecam każdej osobie. Dalej sam chodzę na konsultację, pomimo prawidłowego BMI, ponieważ pomysły Kingi są tak smaczne, że chce ... się z nich korzystać cały czas. Nie sądziłem wcześniej, że dieta może być tak smaczna! W czasach małych kryzysów, mogę liczyć na porady nawet poza gabinetem. Jeszcze raz gorąco polecam!

    czytaj więcej
    03.10.2017
  • Marek

    Kiedyś jadłem byle jak i byle co. Dzięki spotkaniu z Panią Olgą już wiem jakie błędy popełniałem i jak to wszystko powinno wyglądać. Dieta przynosi rezultaty, przepisy są proste i mogę sobie wszystko bez problemu ogarnąć sam. Polecam.

    02.10.2017
  • Olga

    Serdecznie polecam Panią Anię Skowrońską, jest świetnym fachowcem, osoba ciepła i otwarta. Opracowana dieta przynosi bardzo dobre efekty (-15 kg.)

    01.10.2017
  • Marcin

    Dla niej nie ma rzeczy niemożliwych! Bystra i ZAWSZE uśmiechnięta. Ratuje z każdej opresji :)

    26.09.2017
  • Basia M.

    Pani Kinga dokonała niemal niemożliwego. Przyszłam do niej po raz pierwszy w listopadzie 2016 ważąc 83 kilogramy. Doprowadziła moją dietę redukcyjną do końca (59 kg) oraz zadbała o wyrównanie ilości jedzenia do poziomu moich rzeczywistych potrzeb. Nie ma mowy o efekcie jo-jo!

    26.09.2017
  • Urszula

    Pani Kinga pomaga mi radzić sobie z chorobą Hashimoto i utrzymywać prawidłową masę ciała dbając tym samym o to, żeby moje posiłki były smaczne i dostosowane do pory roku i sezonowości produktów. Czuję się teraz znacznie lepiej. Przestałam być chronicznie zmęczona i ospała. Wszystko dzięki odpowiedniej diecie!

    26.09.2017
  • Szymon

    Już pierwsza wizyta rozwiała wszystkie moje wątpliwości. Pani Ania wytłumaczyła mi dokładnie zasady kuracji i powiedziała z czym dokładnie mam problem.Teraz ważę o ponad 15 kg mniej i czuję się wspaniale. W końcu wstaję rano wypoczęty, koniec problemów z bezdechem nocnym. Jedzenie było zwyczajne- kanapki,naleśniki czasem sałatka, ale przemycono w ... tych przepisach sporo warzyw i owoców. Jestem na tak:)

    czytaj więcej
    26.09.2017
  • Justyna

    Popieram! Ewelina jest przede wszystkim wspaniałym człowiekiem, który oprócz pomocy w uporaniu się z "kilogramowymi" kłopotami, zawsze wysłucha, pomoże i przywróci wiarę w siebie. Nie ma dla niej takiej poprzeczki, której nie pomogłaby przeskoczyć. Poświecą każdemu tyle czasu ile potrzeba i motywuje jak nikt inny. Przy tym wszystkim jest wspaniałym, ... ciepłym człowiekiem, których w dzisiejszych czasach tak ciężko spotkać. Do pełni obrazu brakuje tylko tego, iz ma ogromna wiedzę na temat swojej pracy, traktuje ja jak pasje i ciągle podnosi swoje kwalifikacje przez co jest z wszystkim na bieżąco! Moje życie się zmieniła i jestem jej za to bardzo wdzięczna!!

    czytaj więcej
    26.09.2017
  • Ania

    Dzięki współpracy z Panią Eweliną moje życie zmieniło się całkowicie. Początkowo moim celem była utrata wagi, ale z każdą kolejną wizytą Pani Ewelina utwierdzała mnie w przekonaniu, że warto robić coś więcej. Zmobilizowała mnie do ćwiczeń, począwszy od krótkich spacerów, a obecnie do około 1-2 godzin treningu kilka razy w ... tygodniu - to moja własna inicjatywa! Bez zmuszania i sugerowania przez Panią Ewelinę. Nauczyłam się jeść wartościowe produkty, nie liczyć kalorii i "zgadzającego się makro". Z biegiem czasu gotowanie stało się intuicyjne, a organizm szybko przyzwyczaił się do określonych pór posiłków oraz do tego, żeby nie podjadać, bo jadłam zdrowo i do syta. Metabolizm rozkręcił się na MAXA! Dania z diet zawsze przypadały mi do gustu, a Pani Ewelina zawsze służyła radą jeśli z czymś jednak miałam kłopot. Nie musiałam rezygnować z żadnych produktów, które lubiłam - zawsze miały one swoje miejsce w diecie. Tym samym dzięki pomocy i wsparciu Pani Eweliny zyskałam całkiem nową jakość życia. Cieszę się z jedzenia, z każdej aktywności fizycznej. Straciłam około 10kg (z którymi walczyłam wiele lat), a poziom tłuszczu wreszcie jest w normie, tak jak i pozostałe wyniki badań. Razem zawalczyłyśmy o moje zdrowie! Nie jest to chwilowa zmiana, dieta cud z efektem jojo. Moja waga nadal utrzymuje się na tym samym poziome już od 2 lat. Pełen profesjonalizm! Polecam z całego serca!

    czytaj więcej
    25.09.2017
  • Beata

    Pani Kinga dzięki szybkiej i trafnej diagnozie pomogla mi uporać się z problemami zdrowotnymi, których doktorzy (!) medycyny nie byli w stanie zdiagnozowac i skutecznie leczyć. Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i polecam z całego serca.

    24.09.2017
  • Krystyna

    Przyszłam do Pani Ani po tym, jak zobaczyłam w sklepie moją koleżankę.To był szok,w ogóle jej nie poznałam! Teraz mnie koleżanki komplementują, schudłam20 kilogramów i czuję się świetnie. Zwykłe smaczne jedzenie. Wizyta przebiega w super atmosferze i naprawdę nie ma się czego bać :)

    23.09.2017
  • Marzena S.

    PANI KASIA JEST REWELACYJNA :) moje samopoczucie na diecie od Pani Kasi poprawił się na lepsze, cieszę się bardzo, że do niej trafiłam, nie wyobrażam sobie lepszego dietetyka. W skrócie : sympatycznie, profesjonalnie, smacznie, skutecznie. :)

    22.09.2017
  • Karolina

    Trenuję taniec towarzyski. Jestem naprawdę aktywną osobą a Pani Kinga pozwala na dopasowanie mojej diety do tej aktywności.

    20.09.2017
  • Basia Malarz

    Karolina jako pierwsza uświadomiła mi, że nie tylko przejadanie się jest problemem. Dzięki niej wiem, że nie mogę jeść za mało, tak jak robiłam to wcześniej. Udało nam się wspólnie utrzymać moją masę ciała na odpowiednim poziomie, za co jestem bardzo wdzięczna.

    20.09.2017
  • Łukasz

    Polecam wszystkim. Żadnych suplementów, drogich "zdrowych" produktów, dziwnych jednodniowy diet, detoksów i innych takich. Tylko zdrowa nauka odżywiania na całe życie :) Jem wszystko i chudnę. Polecam :)

    19.09.2017
POKAŻ