Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Alina Dawidczyk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 333 202

tel. 696 372 702

tel. 536 555 000

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 735 313 288

tel. 536 333 202

tel. 537 226 018

tel. 733 369 043

tel. 730 066 999

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr Magdalena Węgrzyn
 Łukasz Kowalski
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Alina Dawidczyk
Alina Dawidczyk
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Celina

    Szczerze polecam Panią Anię :-) Najlepszy specjalista w tej dziedzinie. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, doświadczenie i pasja. Indywidualne podejście, ułożona dieta od samego początku idealnie dopasowana do moich upodobań i potrzeb. Dbałość o pacjenta w każdym detalu. Utrata 25 kg zapewniła nie tylko lepszy wygląd ale i doskonałe samopoczucie. DZIĘKUJĘ ... PANI ANIU :-)

    czytaj więcej
    03.04.2018
  • Edyta

    Pani Kasia jest bardzo profesjonalna potrafi wysłuchać z uwaga i ułożyć dietę która jest prosta i smaczna a co najważniejsze widać po niej EFEKTY :). A przede wszystkim potrafi motywować aby z niej nie rezygnować. Panią Kasie polecam wszystkim:).

    29.03.2018
  • Roman

    Fajna, miła, a przede wszystkim niesamowicie inteligentna pani dietetyk. Bardzo polecam!

    26.03.2018
  • Justyna

    Po urodzeniu dziecka, starałam się stosować dietę matki karmiącej. Zaczęłam intensywnie ćwiczyć, a mimo to waga utrzymywała się na niezadawalającym poziomie. Postanowiłam zaciągnąć rady profesjonalisty i właśnie na specjalistę trafiłam. Dzięki wiedzy Pani Weroniki osiągnęłam swój cel. Dieta przygotowana na podstawie wnikliwej analizy, pozwoliła zgubić zbędne kilogramy, a przy tym ... była smaczna i przyjemna w przygotowania. Zaangażowanie Pani Weroniki motywowało nawet w chwilach zwątpienia. Taka dieta pomogła mi wypracować nawyki żywieniowe, które mogę stosować na co dzień. Gorąco polecam!!!

    czytaj więcej
    25.03.2018
  • Świeżo upieczona Mama

    Pani Ewelina prowadziła mnie podczas ciąży, nie przytyłam nadmiarze, zrobiłyśmy też dietę na karmienie piersią a teraz doprowadzamy mnie do stanu super fit:) każdy etap był inny, ale skuteczny i nie tak trudny jak się wydawało, bardzo polecam:)

    20.03.2018
  • Janek

    Jestem osobą niezwykle zabieganą, mającą bardzo mało czasu. Pani Kinga tak ułożyła moje posiłki, aby dopasowały się do mojego trybu życia.

    15.03.2018
  • Kasia

    Jestem bardzo zadowolona ze spotkań z Panią Olgą. Polecam każdemu kto chciałby poprawić swoje zdrowie i żywienie. Dieta bardzo mi odpowiada, jest smaczna i skuteczna.

    13.03.2018
  • Olga

    Bardzo dobry dietetyk! Przede wszystkim motywuje do działania, dzięki czemu efekty przychodzą szybciej. Polecam!

    09.03.2018
  • Anna M.

    Pani Kinga jest bardzo pozytywną osobą, która swoją energią i zaangażowaniem skutecznie motywuje do działania. Jest w pełni profesjonalna i w indywidualny sposób podchodzi do osoby która chcę coś zmienić w swoim życiu. Serdecznie polecam

    01.03.2018
  • Ewa

    Dzięki współpracy z Kingą w końcu czuję się świetnie w swoim ciele. Współpraca przebiegała w bardzo przyjemnej atmosferze – Kinga jest bardzo życzliwą i uśmiechniętą osobą, co sprawia, że wizyty w gabinecie są przyjemnością.

    24.02.2018
  • Sabina

    Dieta wyglada super !!!!!!!!!!!! To co udalo mi sie sprobowac - super :) ! Mysle, ze naprawde jest mocno dla mnie !!! Dziekuje bardzo !

    19.02.2018
  • Marlena

    Jestem bardzo zadowolona, nie chodzę głodna, jem co lubię, a kilogramy same uciekają. Wielki plus za miły kontakt i spotkania, które bardzo motywują do działania. Polecam wszystkim

    16.02.2018
  • Halina Warmuz

    Jestem osobą która leczy się na cukrzycę. Jest to dość istotne co się je. Już wielu dietetyków odwiedziłam i żaden z nich nie zdołał ułożyć mi tak diety by była smaczna i odpowiadała mojemu nieregularne trybowi życia. Od teraz cukier nie skacze. Brawa

    16.02.2018
  • Marianna

    Pani Kinga potrafi pomóc w nawet najcięższych przypadkach. Serdecznie polecam!

    16.02.2018
  • Ł.W

    Spotkałem Panią Ewelinę w ramach Luxoft Health day. Obawiałem się że znów usłyszę żeby nie jeść po 18 a masło podnosi cholesterol ...jednak byłem mile zaskoczony ogromną wiedzą i podejściem pani Eweliny. Polecam

    13.02.2018
  • Izabela

    Bardzo polecam panią Kasię - sympatyczna, uśmiechnięta osoba, która pomaga ułożyć świetną dietę tak, żeby nie było czuć, że się na niej jest. Polecam! :)

    13.02.2018
  • Anna

    Zgubiłam 10 kilogramów w 3 miesiące przy niedoczynności tarczycy, cholesterol. Naprawdę warto, na początku podchodziłam sceptycznie ale teraz wiem, że rzeczywiście sprawdza się powiedzenia - jesteś tym co zjadasz. Czuje się lekko, wyniki się unormowały, jestem młodsza o co najmniej 10lat:)

    12.02.2018
  • Mateusz

    Polecam, super podejście , miła atmosfera i przepyszne menu

    08.02.2018
  • Olek

    Indywidualne podejście do pacjenta i wysokie kompetencje – to się ceni!

    08.02.2018
  • Eryk

    Wybór Pani Ani był strzałem w dziesiątkę! ;) W przeciągu 4 miesięcy schudłem 10 kg i jednak jest czym się pochwalić. Jeśli będę miał komuś polecić dietetyka to będzie to tylko Pani Ania! Dobra współpraca, świetne efekty i nic więcej jak tylko polecam.

    07.02.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ