Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Alina Dawidczyk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr Magdalena Węgrzyn
 Łukasz Kowalski
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Alina Dawidczyk
Alina Dawidczyk
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Kasia Rafalska

    Dzięki Pani Karolinie schudłam 11 kg, moje tsh spadło do wartości idealnych, a ja poprawiłam wygląd i samopoczucie. Dieta, oprócz tego że była skuteczna, była też bardzo smaczna i do tej pory korzystam z wielu przepisów z czasu odchudzania. Wszystkim niedowiarkom (takim jak ja na początku) polecam wizytę u p. ... Karoliny i skorzystanie z ułożonego przez nią planu - na pewno poskutkuje, trzeba tylko spróbować :)

    czytaj więcej
    03.01.2018
  • Edyta

    Polecam każdemu, kto ma problemy z nadwagą. Dzięki dokładnej rozpisanej diecie w menu oraz kontrolą wagi przez Panią Anię odzyskałem dawną sylwetkę i co najważniejsze czuję się zdecydowanie lepiej. Dieta jest bardzo urozmaicona a co najważniejsze również smaczna.

    03.01.2018
  • Ania

    Od kilku lat zmagałam się z ostatnio modną przypadłością, czyli niedoczynności tarczycy. W ciągu kilku lat przytyłam 20 kg. Szukałam pomocy, aż w końcu przez przypadek trafiłam pod oko Pani Aliny. Odpowiednio dopasowała dietę biorąc pod uwagę wszystkie moje historie zdrowotne i znów mogę cieszyć się zdrowym, wyglądem

    01.01.2018
  • Marek

    Polecam, jestem bardzo zadowolony z przygotowanego planu. Indywidualne podejście, zostały uwzględnione produkty których nie lubię oraz mój plan dnia. Dziękuje temu przejście na dietę było przyjemne, a nawyki które wypracowałem podczas współpracy zostaną na pewno na dłużej

    28.12.2017
  • Zosia

    Jestem pod wrażeniem wiedzy, sumienności i ogromnego zaangażowania, popartych potężną dawką pozytywnej energii i humoru Pani Ani. Dzięki niej, nareszcie mogę się najeść, mam energię do życia i chce mi się góry przenosić :)

    28.12.2017
  • Joanna

    Naprawdę warto skorzystać. Obsługa fachowa i bardzo miła. Ustalona dieta nie tylko pomogła mi w pozbyciu zbędnych kg ,ale również pomogła mi dojść do siebie w sferze zdrowotnej -naprawdę polecam,warto skorzystać

    22.12.2017
  • Robert

    Pani Katarzyna jest bardzo miłą, kontaktową profesjonalistką. Efekty są widoczne, jedzenie smaczne. Część przepisów zamierzam wykorzystywać już po ustabilizowaniu wagi- są naprawdę dobre. Jestem bardzo zadowolony.

    19.12.2017
  • Anna

    Bardzo się cieszę że trafiłam na panią Olgę. Miałam duży problem z jelitami. Teraz dzięki odpowiedniej diecie sytuacja jest opanowana. Konsultacje polecam każdemu kto chciały poprawić swoje zdrowie. To co jemy ma duży wpływ na samopoczucie.

    19.12.2017
  • Celina

    Serdecznie Polecam Dietetyk Panią Anię Skowrońską. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu:) Do każdej osoby podchodzi indywidualnie i profesjonalnie. Bardzo miła, wyrozumiała. Polecam

    19.12.2017
  • Karolina

    Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Weronikę. Jeśli ktoś pragnie zadbać o swoje zdrowie, schudnąć pare kilogramów dla lepszego samopoczucia, a przy okazji nie chce się męczyć na diecie, to Pani Weronika jest najlepszym wyborem. Jadłospis jest dobrany idealnie do potrzeb, zawsze smaczny, porcje są idealnej wielkości, nie głoduje się. ... Pani Weronika zawszy służy radą. Na spotkaniach stara się rozwiać wszelkie wątpliwości, a jeśli już po wyjściu z gabinetu pojawią się jakieś dodatkowe pytania, zawsze śmiało można się z nią skontaktować w sprawie porady. Jestem bardzo zadowolona, że udało mi się trafić do Pani Weroniki. Wyniki mówią same za siebie. Ponad 6 kg w 2,5 miesiąca. Jeśli ktoś chce schudnąć zdrowo to Pani Weronika w tym pomoże. Bardzo gorąco polecam!

    czytaj więcej
    18.12.2017
  • Rafał

    100% CZYSTEGO PROFESJONALIZMU! PIERWSZY RAZ W ŻYCIU SPOTKAŁAM SIĘ Z TAK KOMPETENTNĄ OSOBĄ. NIE WYSTARCZY MIEĆ DYPLOM, TRZEBA JESZCZE TĄ WIEDZĘ, KTÓRĄ SIĘ ZDOBYŁO WCIELAĆ W ŻYCIE! JESTEM BARDZO ZADOWOLONA

    14.12.2017
  • Darek

    Choruje na stwardnienie rozsiane od 2 lat. Pani Kinga układa dla mnie dietę i suplementację uwzględniając chorobę i sport, który uprawiam.

    14.12.2017
  • E.

    Jestem bardzo zadowolona z usług p. Ani, jest osobą ciepła, indywidualnie i profesjonalnie podchodzi do każdego pacjenta. Zachęcam do korzystanie z usług p. Ani.

    14.12.2017
  • Marta

    Pani Kasia - przemiła osoba, uważnie słucha i dostosowuje dietę do potrzeb klienta. Dieta natomiast smaczna, elastyczna (rewelacyjny zeszycik z zamiennikami), nikt chyba nie jest na niej głodny. Trzeba co prawda poświęcić trochę czasu na przygotowanie potraw, ale za to można nimi karmić całą rodzinę i nikt nie narzeka. Efekty ... osiąga się bez większych wyrzeczeń.

    czytaj więcej
    11.12.2017
  • Olka

    Super dopasowana do moich potrzeb dieta! Uwzględnia wszystko, czego nie lubię jeść. Polecam Wam!

    11.12.2017
  • Wanda

    Jestem naprawdę zadowolona z diety z utraconych kilogramów z motywacji wsparcia które okazywała Pani Ania, naprawdę gorąco polecam i bardzo dziękuję

    11.12.2017
  • Andrzej

    Jestem bardzo zadowolony z efektów diety u Pani Ani. Dieta smaczna i dostosowana do moich potrzeb. Schudłem 15 kg. Pani Ania to bardzo kompetentna osoba, która potrafi zmotywować do działania. Wizyty u pani dietetyk były dużym zastrzykiem energii. Cieszę się, że trafiłem do takiego dietetyka. Polecam w 100% !

    06.12.2017
  • Jan

    Jestem bardzo zapracowany i dlatego nie mam wiele czasu aby gotować. Z pomocą Pani Kingi udało się tak dostosować moją dietę, aby nie tylko była efektywna, ale i możliwa w wykonaniu. Polecam serdecznie!

    05.12.2017
  • Beata K.

    Otrzymałam dietę, która jest zróżnicowana i dostosowana do moich potrzeb. Pierwsze efekty zauważyłam już po dwóch tygodniach, m.in.: bardzo dobre samopoczucie, dużo więcej energii, przyśpieszenie metabolizmu oraz spadek masy ciała. Przepisy są łatwe i przede wszystkim smaczne! Duże porcje, dzięki czemu nigdy nie czułam się głodna. Dla mnie Pani Kasia ... okazała się świetnym wyborem. Jej wielkim plusem jest zaangażowanie, dyspozycyjność oraz pozytywne nastawienie :-) Polecam serdecznie!

    czytaj więcej
    04.12.2017
  • Krystyna

    Jestem zachwycona miłym podejściem, profesjonalizmem i przede wszystkim skutecznością diety. Po raz pierwszy przy diecie jem wszystko i chudnę. Zachęcam wszystkie kobiety, które nie potrafią się zdecydować na taką wizytę, naprawdę warto, tym bardziej że Pani Ania Skowrońska potrafi czynić cuda.

    04.12.2017
POKAŻ