Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Łukasz

    Polecam wszystkim. Żadnych suplementów, drogich "zdrowych" produktów, dziwnych jednodniowy diet, detoksów i innych takich. Tylko zdrowa nauka odżywiania na całe życie :) Jem wszystko i chudnę. Polecam :)

    19.09.2017
  • Ewa

    Trafiłam do Pani Kasi po operacji, lekarz zalecił mi dietę.Znalazłam Panią Kasię, młoda sympatyczna osoba i nie rozczarowałam się. Dieta bardzo dobra, czuję się bardzo dobrze po posiłkach, które mi zaproponowała Pani Dietetyk. Myślałam , że jak będę na diecie to będę chodzić głodna, jest wręcz odwrotnie najadam się a ... do tego chudnę a co najważniejsze moje samopoczucie się poprawiło nie chodzę senna, mam więcej energii. Mogę tylko z gorącego serca polecić Panią Kasię.

    czytaj więcej
    16.09.2017
  • Karolina

    Świetna współpraca, miła atmosfera, dieta prosta w przygotowaniu i skuteczna:)

    16.09.2017
  • Basia

    Jestem bardzo zadowolona że w końcu udało mi się trafić do prawdziwego dietetyka. Wcześniej korzystałam z pewnej sieci,ale odniosłam wrażenie że tam liczy się tylko i wyłącznie sprzedaż suplementów. Otrzymałam indywidualny program żywieniowy,który jest dokładnie dopasowany do mojej choroby,upodobań oraz rytmu dnia. Nigdy nie sądziłam że zmiana przyjdzie mi z ... taką łatwością,jestem bardzo zadowolona z podejścia oraz elastyczności z jaką mogę się umawiać na spotkania. Polecam. Pani Ania nie boi się trudnych pytań i wyzwań !:)

    czytaj więcej
    12.09.2017
  • Artur lat. 32

    chciałbym tu wyrazić opinie o Pani Katarzynie, profesjonalna kobieta, która pomogła odmienić mój sposób życia, nie robiąc dużej rewolucji w nim. Dieta ułożona przez Panią Kasię bardzo mi smakuję, wysłuchała moich próśb odnośnie rzeczy których nie lubię. Dieta jest smaczna a do tego nieskomplikowana jak dla faceta. Wszystkie moje wątpliwości ... co do bycia na diecie zostały rozwiane.

    czytaj więcej
    12.09.2017
  • Magda

    Pani Kasia jest bardzo profesjonalna, podchodzi do pacjentów bardzo życzliwie. Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pani Dietetyk, dieta którą mi przygotowała jest prosta a na dodatek smaczna.

    11.09.2017
  • Monika

    Miła, profesjonalna osoba, zaraża optymizmem! Dzięki jej diecie udało mi się pozbyć nadwagi i zmienić nawyki żywieniowe. Polecam Panią Kingę!

    08.09.2017
  • Ewa

    To jest to czego od dawna szukałam. Niestety wcześniej trafiałam do pseudodietetyków, którzy w rzeczywistości byli zwykłymi sprzedawcami i zmuszali do kupowania drogich produktów. Jestem bardzo zadowolona z wizyt, charakteryzują się ogromnym profesjonalizmem i wyjątkowo miłą atmosferą. Dieta,a w zasadzie nowy sposób odżywiania została dobrana specjalnie dla mnie po długiej ... i szczegółowej analizie. Efekty widoczne już po pierwszym tygodniu.A co ważne w małych chwilach słabości mogę liczyć na wsparcie i dodatkową pomoc. Polecam

    czytaj więcej
    08.09.2017
  • Anka

    To ona jako pierwsza uświadomiła mi, że nie tylko przejadanie się jest problemem. Dzięki niej wiem, że nie mogę jeść za mało, tak jak robiłam to wcześniej. Udało nam się wspólnie utrzymać moją masę ciała na odpowiednim poziomie, za co jestem bardzo wdzięczna.

    05.09.2017
  • Andrzej

    Walczyłem z otyłością, cukrzycą i wysokim cholesterolem przez 4 lata, bezskutecznie. Dopiero dieta od Pani Ani mi pomogła. Od ostatniej wizyty minęło już pół roku, moja waga utrzymuje się, cholesterol w normie i nie muszę używać już insuliny. Polecam wszystkim.

    05.09.2017
  • Paulina

    Bardzo, miła i kompetentna Pani dietetyk. POLECAM

    04.09.2017
  • Patrycja

    Bardzo dobra specjalistka. Dieta idealnie dobrana! Polecam wszystkim którzy się wstydzą i myślą,że nie dadzą rady schudnąć,z Panią Anią na pewno wam się uda!

    03.09.2017
  • Marzena

    Pani Kinga pomogła mi zmniejszyć moją masę ciała a także sprawiła, że teraz mieszczę teraz się w ubrania o 2 rozmiary mniejsze niż jeszcze 4 miesiące temu! Jestem jej bardzo wdzięczna i polecam każdemu współpracę z nią!

    01.09.2017
  • Artur

    Potrzebowałem pomocy przy diecie na cholesterol, obeszło się bez leków i smacznie. Wyniki się poprawiły, brzuch spadł, czuje się 10 lat młodszy!

    01.09.2017
  • D.

    Prowadzę bardzo intensywny tryb życia. Mam dużo treningów, biegania i basen. W pewnym momencie zacząłem łapać zbyt dużo kontuzji. Do Eweliny kontakt dostałem na początku roku. Dzięki temu, że Ewelina ułożyła mi dietę są rzeczy które lubię – dieta jest przyjemnością. Okazuje się, że można iść na trening najedzonym, pełnym ... energii i dobrego samopoczucia. Tak - dieta okazuje się, że ma wpływ na samopoczucie. Kontuzje zniknęły, poprawiło się spanie i wyniki na treningach. W dodatku Ewelina jest otwarta na każdą propozycję co do jedzenia i nie robi problemu żeby wrzucić to do diety. A jeśli robi jakiś problem to znaczy że ma rację:) i jest bardzo pomocna w rozpisaniu supli przed, w trakcie i po treningu. Ewelina jest osobą bardzo kontaktową, pomocną i posiadającą bardzo dużą wiedzę w kwestiach dobrego i zdrowego odżywiania. Polecam Ewelinę i wiem, że wizyta u Niej to jedna z lepszych decyzji jakie podjąłem. Wiem, że w końcu mam odżywianie pod dobrą i fachową kontrolą. Dieta jest naprawdę fajna, dobra i co równie ważne smaczna.

    czytaj więcej
    31.08.2017
  • Jola

    Dieta dobrana jest idealnie. Mogę jeść to, co lubię; poza tym, posiłki, które są zaproponowane, są smaczne i jestem w stanie się nimi najeść. Nie wierzyłam, że dam radę, ale po 6 miesiącach diety schudłam ponad 20 kg. Wyszłam ze starych nawyków żywieniowych i podjadania, czuję się zdecydowanie lepiej. Polecam ... każdemu Panią Anię.

    czytaj więcej
    31.08.2017
  • Jasiek

    Profesjonalne podejście,znakomicie ułożona dieta, kompletna odmiana stylu bycia połączona ze znaczną redukcją wagi. Polecam :)

    26.08.2017
  • Ewelina

    Uwielbiam Panią Anię!!! Po trzech tygodniach stosowania diety wbijam się w swoje stare jeansy!!!:)Super podejście ,pyszne jedzonko! Serdeczne podziękowania za moją moją nową figurę:)

    23.08.2017
  • Monika Mozgała-Malczyk

    Zanim trafiłam do Karoliny zrobiłam „dochodzenie” od A do Z jaki dietetyk jest najlepszy. Miałam za sobą przykre doświadczenia i zero efektów w odchudzaniu. Dla mnie była to kilkuletnia walka z wiatrakami. Wypróbowałam różne diety, biegałam, ćwiczyłam , pływałam i jak się udało coś zrzucic to był to tak opłakany ... efekt,że szkoda było trudu. Gdy poprosiłam o pomoc Karolinę byłam sfrustrowana syzyfową pracą i nie, wierzyłam że cokolwiek może mi pomóc. Przy okazji odkryłam że choruje na Hashimoto. Zdoktoryzowałam sie na temat żywienia przy tej chorobie ale w zasadzie każdy pisał co innego. W pewnym momencie nie wiedziałam czy to co jem mnie zatruje, czy pomoże. Nie wiedziałam czy to co jem i jak jem ma jakikolwiek sens .Wszystko ważyłam, przeliczałam na kcal i super było jeśli wogólę utrzymałam przy tym wagę. Do Karoliny może sie i troszke czeka ale naprawdę warto.Pomimo grudnia i całego wachlarza pokus od początku diety ( 2 miesiące) prawie 8 kg w dół!!!!!! Dieta jest super zbilansowana,jest dopasowana do człowieka z choroba Hashimoto, nie tylko w końcu waga leci,(co wydawało mi sie absolutnie nie do wykonania po tylu latach bezskutecznych prób) ale czuje się zdecydowanie lepiej. Mam energię do działania i co za tym idzie bieganie na siłownie , pływanie i wyprawy górskie to przyjemność , a nie sposób na zrzucenie wagi.Przy okazji razem ze mną zrzuca mój mąż. Co prawda mam 2 razy wiecej roboty z odmierzaniem ale czego sie nie robi... Jest to wiadomo bardzo trudna walka z pokusami ale jeśli jest efekt na to też sie znajdzie siła, a z każdym kg mniej -tej siły więcej! Z czystym sercem polecam Karolinę każdemu jako cudotwórcę dla tych co myślą,że tylko cud im w zrzuceniu wagi pomoże!!!! Ona to naprawdę potrafi 

    czytaj więcej
    18.08.2017
  • Tomasz Bartnik

    Polecam pracę z Karoliną w całej rozciągłości. Współpracę rozpocząłem w sierpniu 2015, będąc na obozie w górach, gdzie brak wyników był spowodowany głównie wagą. Uprawiając sport jako amator, żyjąc z zupełnie innej dziedziny, a dodatkowo smakosz wszystkiego, miałem spore problemy z racjonalnym żywieniem i dostarczaniem organizmowi odpowiednich wartości odżywczych. W ... zamian za moje zaufanie, otrzymałem w pełni profesjonalną pomoc, motywację, bardzo smaczne posiłki i utratę zbędnych kg. Mogę napisać o mojej współpracy tylko w samych superlatywach. Nie ma złych pytań, wszystkie wątpliwości są natychmiast wyjaśniane, a czas odpowiedzi od Karoliny jest bardzo krótki. Gorąco polecam!

    czytaj więcej
    17.08.2017
POKAŻ