Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Alina Dawidczyk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr Magdalena Węgrzyn
 Łukasz Kowalski
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Alina Dawidczyk
Alina Dawidczyk
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Janek

    Pełen profesjonalizm i zaangażowanie, Pani Ania razem ze mną cieszy się z osiąganych efektów, jest przemiłą osobą do której od razu ma się zaufanie. Polecam w 100 %!

    21.11.2017
  • Adam

    Polecam :) Dieta smaczna i nie droga :)

    20.11.2017
  • Justyna

    Zgłosiłam się do Pani Kingi, aby przygotować swój organizm do planowanej ciąży. Po wprowadzeniu diety minęło zaledwie 3 miesiące, kiedy w nią zaszłam. Teraz Pani Kinga prowadzi mnie żywieniowo w trakcie ciąży dbając o prawidłowe odżywienie i przyrosty masy ciała.

    18.11.2017
  • Basia

    Polecam każdemu współpracę z Panią Anią. Jest bardzo komunikatywna, ludzka i zna się na rzeczy. Nie traktuje z wyższością, jest bardzo serdeczna, a to się nieczęsto zdarza. Jeśli chcecie zmienić swoje żywienie - Pani Ania to najlepszy wybór!

    16.11.2017
  • Klaudia

    Jest super! Smacznie, lekko (coraz lżej!) i przyjemnie. :) A tak się bałam! Zupełnie niepotrzebnie.

    14.11.2017
  • Gosia

    Gorąco polecam Panią Anię Skowrońską jako dietetyka. Rozumie wiele problemów związanych z odżywianiem i potrafi ułożyć świetną dietę dla każdego. Ponadto, jest osobą komunikatywną, uśmiechniętą oraz chętnie odpowiada na każde pytanie. Polecam każdemu, kto chce o siebie zadbać :)

    13.11.2017
  • Kasia

    Sympatyczna i pozytywna osoba. Profesjonalnie przygotowany plan diety. Jestem bardzo zadowolona z diety i przegiegu wizyt kontrolnych. Osiągnęłam wymarzoną wagę ciała. Zdecydowanie polecam.

    12.11.2017
  • Beata M.

    Pani Kinga jest niezwykle miłą osobą a równocześnie świetną specjalistką w dziedzinie żywienia. Już podczas pierwszej wizyty potrafiła wskazać możliwe przyczyny moich dolegliwości i zaleciła badania. Dzięki temu dowiedziałam się o stanie przedcukrzycowym, którego nie potrafiono zdiagnozować. Pani Kinga dobrała mi odpowiednią dietę pełną smacznych potraw i była bardzo motywująca. ... Dzięki niej dzisiaj nie mam już uporczywych problemów zdrowotnych. To ogromna ulga, szczególnie że wydałam masę pieniędzy na lekarzy specjalistów, którzy również nie potrafili pomóc. Staram się zachowywać zdrową dietę dzięki czemu moja waga pozostaje na tym samym poziomie od ponad roku. Jestem bardzo wdzięczna Pani Kindze i szczerze ją polecam.

    czytaj więcej
    10.11.2017
  • Dorota

    Poradnię Dobry Dietetyk i Panią Weronikę poleciła mi znajoma i uważam to za najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać.Pani Weronika ułożyła mi dietę dostosowaną do moich upodobań,posiłki nie są skomplikowane i nie wymagające stania w kuchni przez pół dnia.Wszystko jest smaczne a przede wszystkim efekt diety satysfakcjonujący (20 kg mniej w ... 8 miesięcy)Z czystym sumieniem polecam profesjonalizm Pani Weroniki .

    czytaj więcej
    09.11.2017
  • Aneta

    Z czystym sumieniem polecam wszystkim! Po wielu latach stosowania "diet cud z internetu", w końcu udało mi się schudnąć i co ważniejsze - efekt się utrzymuje. Dzięki temu, że jadłospis jest dobrany do indywidualnych potrzeb i preferencji, dieta stała się przyjemnością, a nie smutną koniecznością. Dodatkowo bardzo miła atmosfera ;) ... Polecam!

    czytaj więcej
    07.11.2017
  • Ania

    Bardzo polecam! Dieta jest super, posiłki łatwe i pyszne, takie jak chciałam. czuję się lepiej a kilogramy lecą :)

    03.11.2017
  • Rafał Kuśnierz

    Profesjonalistka w każdym calu, powinna być lekarzem! polecam każdemu!

    03.11.2017
  • Aśka

    Współpraca z Panią Anią to była czysta przyjemność. Ze względu na brak czasu myślałam że nigdy nie uda mi się schudnąć, natomiast dieta od Pani Ani nie sprawiała mi żadnych dodatkowych problemów i na wadze już 8kg mniej :)

    02.11.2017
  • Agata

    Kinga jest przemiłą osobą, ale przede wszystkim świetnym specjalistą. Profesjonalnie podchodzi do swojej pracy i za każdym razem świetnie motywuje. Dzięki niej naprawdę uwierzyłam, że można zgubić zbędne kilogramy i absolutnie nie głodować. Polecam z całego serca!

    02.11.2017
  • Małgorzata M.

    Niedawno zdiagnozowano u mnie niedoczynność tarczycy - chorobę Hashimoto. Dowiedziałam się, że przy pomocy diety można zminimalizować stan zapalny tarczycy i wkrótce potem zgłosiłam się do pani dietetyk. Nie dość, że unormowała mi się waga, to jeszcze czuje się o niebo lepiej. Badania sukcesywnie się poprawiają a TSH spada!

    31.10.2017
  • Marta

    Kinga poza tym, że jest super dietetykiem to jest fantastyczną osobą. Bardzo ludzka, wszystko zrozumie :D Pomimo młodego wieku można stwierdzić, że jest ekspertem w swej dziedzinie. Jestem z "Nią" od czerwca 2016, idziemy w świetnym kierunku, pierwszy raz w życiu wierzę, że naprawdę da się osiągnąć swój cel :) ... Wszystkim serdecznie polecam!!!

    czytaj więcej
    28.10.2017
  • Gosia

    Długo zastanawiałam się nad wizytą ale nie żałuję, efekty niesamowite :)

    25.10.2017
  • Lucyna

    Polecam Panią Weronikę.Zajęła się moim zdrowiem bardzo profesjonalnie.;Zleciła odpowiednie badania;a dietę doskonale dopasowała do mojego trybu życia.Zawsze miła i uśmiechnięta .Widać że robi to z pasji.

    25.10.2017
  • Olga

    Jestem bardzo zadowolona z pracy z Kingą. Oprócz świetnych efektów diety, liczy się też bardzo dobra atmosfera podczas spotkań. A podejście Kingi zdecydowanie zalicza się do tych najlepszych. Polecam

    21.10.2017
  • Agnieszka

    Profesjonalizm. Słowo, które najczęściej występując w opiniach zadecydowało, że przyszłam właśnie do Eweliny, zaufałam jej i to była najlepsza decyzja. Dieta jest naprawdę dostosowana do moich potrzeb: - dania są rozpisane według mojego planu dnia - duża różnorodność , Ewelina zawsze uwzględnia moje prośby odnośnie produktów, ale też pokazała mi ... wiele nowych połączeń, które by mi przez myśl nie przeszły. - NIE GŁODUJĘ, w pracy się śmieją, że ciągle jem

    czytaj więcej
    20.10.2017
POKAŻ