Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Edyta

    Jestem bardzo mile zaskoczona pełnym profesjonalizmem i indywidualnym podejściem do mojego przypadku. Pani Ania ułożyła dla mnie idealną dietę. Jem to co lubię i chudnę bez wyrzeczeń. Nawet mąż i synem tak mi pozazdrościli , że sami umówili się do Pani dietetyk:-)

    17.08.2017
  • Marta P.

    Pod skrzydła Karoliny trafiłyśmy z mamą końcem maja zeszłego roku. Jak źle było, wie o tym doskonale cała nasza trójka… Teraz w sumie mamy prawie 40kg mniej i choć walka wciąż jeszcze trwa, to odbywa się ona przy użyciu pysznych przepisów, ze świadomością, że wszystko zależy tylko od nas! Karolina ... pokazała nam, że zdrowe i przemyślane jedzenie oraz gotowanie jest proste i szybkie, że warto poświęcić parę chwil żeby stworzyć posiłek, który nie pójdzie w biodra;) Mnie samą, Karolina wyzwoliła ze świata mrożonych pizz, fast-foodów, zapiekanek i słodyczy co wieczór, co wydawało się niemożliwe… Byłam zapętlona w „dziś ostatni raz” i w tłumaczenie, że przecież nie jem tego codziennie, a także w inne wymówki, które zna prawie każdy;) Poza tym, zaprzyjaźniłam się z rowerem nie tylko w lecie, ale również w domu przez cały rok, co było kiedyś dla mnie nie do pomyślenia. Z całego serca polecam współpracę z Karoliną, nie wyobrażam sobie teraz jedzenia w inny sposób! Jest wspaniałym dietetykiem, pełnym pasji i zaangażowania w swoją pracę. Posiada niezliczone pokłady cierpliwości, pomysłów i umiejętności pokazania jak łatwo jest wszystko zmienić. Profesjonalna pomoc w każdej chwili i ogromna motywacja sprawiają, że jej przesłanie mocno trafia do człowieka. Dziękuję Ci, że zawsze możemy na Ciebie liczyć i jakkolwiek pompatycznie to zabrzmi, że zmieniłaś nasze życie!!!:)

    czytaj więcej
    16.08.2017
  • Ula

    Dietetyk godny polecenia,dieta smaczna i skuteczna,efekty błyskawiczne.Polecam:)

    14.08.2017
  • D.

    Choruję na celiakię a także miałam ogromny problem z dysbiozą jelitową. Teraz dzięki diecie nareszcie wiem co mogę jeść, nie tracąc tym samym walorów smakowych żywności, ucząc się jakie substytuty mogę stosować oraz nie bojąc się, że dieta bez glutenu i cukrów prostych będzie bardzo monotonna.

    13.08.2017
  • Halina

    Pani Ania bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy, jednocześnie słuchając i wdrażając uwagi pacjenta. Dieta zróżnicowana, nie nudzi się, przy regularnym jej stosowaniu - co jest kluczem - sukces zarówno zdrowotny jak i "estetyczny" gwarantowany:) Polecam z całego serca!

    10.08.2017
  • Anna

    Mieszkam w Anglii. Z Panią Kingą spotkałam się na pierwszej wizycie w Tarnowie, teraz kontynuujemy dietę online - dalej efektowna :)

    03.08.2017
  • Mirek

    Trafiłem do pani dietetyk z powodu znacznej otyłości. Po miesiącu stosowania bardzo smacznej diety schudłem o 7 kilogramów.

    03.08.2017
  • Krystian

    Pani Kinga pomogła mi uzyskać prawidłową masę ciała oraz dołożyła wszelkich starań aby tą moją wymarzoną wagę utrzymać. Współpracujemy razem już od roku. Teraz pomaga mi w utrzymaniu prawidłowej diety przy wysokim wysiłku fizycznym.

    03.08.2017
  • Krzysiek

    Świetny dietetyk, kompetentny, a rezultaty mówią same za siebie: 4 tyg.- 4 kg, i walczymy dalej. Pani Ania pokazała mi, ze można gubić zbędne kilogramy nie głodząc się przy tym!!!:) Dziękuje!

    03.08.2017
  • Agnieszka B.

    Serdecznie polecam współpracę z Karoliną! Na początku z jej porad korzystał mój mąż, potem ja wspólnie z mężem, a ostatnio ja, będąc w ciąży. W każdym z tych przypadków Karolina precyzyjnie dopasowywała posiłki do naszych zapotrzebowań. Skutecznie wybiła nam z głowy jedzenie wysoko przetworzonej żywności, tak że od lat jemy ... prosto i zdrowo (i smacznie!), na wzór ułożonych przez nią kiedyś diet. Szczególnie zaś polecam współpracę na czas ciąży: dzięki diecie i ćwiczeniom przytyłam bardzo niewiele i do końca ciąży cieszyłam się dużą sprawnością fizyczną, a po niecałych 3 miesiącach od porodu wróciłam do wagi sprzed ciąży. Poza tym, na Karolinę naprawdę można liczyć w każdej sytuacji, zawsze pomoże i rozwieje wszelkie wątpliwości!

    czytaj więcej
    01.08.2017
  • Agnieszka B.

    Serdecznie polecam współpracę z Karoliną! Na początku z jej porad korzystał mój mąż, potem ja wspólnie z mężem, a ostatnio ja, będąc w ciąży. W każdym z tych przypadków Karolina precyzyjnie dopasowywała posiłki do naszych zapotrzebowań. Skutecznie wybiła nam z głowy jedzenie wysoko przetworzonej żywności, tak że od lat jemy ... prosto i zdrowo (i smacznie!), na wzór ułożonych przez nią kiedyś diet. Szczególnie zaś polecam współpracę na czas ciąży: dzięki diecie i ćwiczeniom przytyłam bardzo niewiele i do końca ciąży cieszyłam się dużą sprawnością fizyczną, a po niecałych 3 miesiącach od porodu wróciłam do wagi sprzed ciąży. Poza tym, na Karolinę naprawdę można liczyć w każdej sytuacji, zawsze pomoże i rozwieje wszelkie wątpliwości!

    czytaj więcej
    01.08.2017
  • Izabela

    Dzięki diecie od Pani Kingi schudłam 20 kilogramów w pół roku, polecam gorąco! :)

    01.08.2017
  • Adam

    Jestem pod dużym wrażeniem. Pani Ania to osoba godna polecenia. Dzięki jej poradom osiągnąłem swój cel. Po pierwszym tygodniu zauważyłem już zmiany. Dieta, którą otrzymałem była prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna. Polecam z czystym sumieniem.

    01.08.2017
  • Dominika

    Dopiero pierwsze spotkanie za nami, ale jestem bardzo zadowolona i nie mogę się doczekać dalszej współpracy :) !

    24.07.2017
  • Asia

    Kompetentna, miły Pani dietetyk, która jest przede wszystkim człowiekiem i podchodzi indywidualnie do potrzeb pacjenta. Sama forma diety jak najbardziej przystępna, ponieważ każdy dzień rozpisany jest na osobny posiłek i do posiłku otrzymałam przepis jak go zrobić, co uważam za ogromną zaletę. Jestem bardzo zadowolona z efektów, ponieważ osiągnęłam swój ... cel. Serdecznie wszystkim polecam.

    czytaj więcej
    24.07.2017
  • Dominika

    Bardzo polecam Panią Olgę. Udzieliła wielu rad i dopasowała propozycje posiłków do mojego stylu życia i treningów. Dieta jest prosta i przejrzysta co ułatwia mi jej stosowanie. Polecam jeszcze raz!

    20.07.2017
  • Kinga

    Korzystałam już z kilku gabinetów dietetycznych, ale wizyta u Pani Ani dopiero uświadomiła mi jak powinna wyglądać prawdziwy kontakt z dietetykiem. Dzięki jej wyjątkowemu wsparciu, dieta przestała być dla mnie udręką. Czuję się jak nowo narodzona. Nigdy nie myślałam, że żywienie może mieć tak ogromny wpływ na samopoczucie. Pod skutecznością ... gabinetu Pani Ani podpisuje się obiema rękami i nogami :)

    czytaj więcej
    20.07.2017
  • Gosia

    Polecam wizytę u Eweliny każdemu kto chce lepiej wyglądać i lepiej się czuć! To, że osiągnęłam swój cel jeśli chodzi o spadek wagi to jedno, ale co ważniejsze teraz bardziej świadomie się odżywiam, wypróbowałam wiele nowych produktów i dań, przez co posiłki dla całej rodziny stały się bardziej urozmaicone i ... po prostu mam więcej energii. Przepisy są proste, więc nie tracę dużo czasu na ich przygotowanie. Co ważne nie miałam wrażenia, że jestem na diecie, bo dania są smaczne i sycące. Dzięki Ewelinie, jej wskazówkom, wsparciu, pasji, motywacji, wiedzy, zaangażowaniu i ... mogłabym tak długo wymieniać, zmieniły się moje nawyki i styl życia. A to sobie szczególnie cenię, bo wiem, że dzięki temu utrzymam efekt naszej wspólnej pracy na długo. Ewelinko, dziękuję i życzę dużo sukcesów !!!

    czytaj więcej
    18.07.2017
  • Zofia

    Z panią Kingą spotykam się w gabinecie w Tarnowie. Od początku naszej współpracy (3 miesiące) schudłam już z 70 do 63,5 kilo! Działamy dalej :)

    15.07.2017
  • Monika

    Na poradnię dobry dietetyk trafiłam zupełnie przypadkiem, gdzieś w Internecie. Wybór p. Weroniki również nie był świadomy, ale zupełnie tego nie żałuję. Moja dieta jest przygotowywana zgodnie z moimi upodobaniami i dopasowana w 100% do mojego stylu życia. P. Weronika przypomiała mi o kilku podstawowych zasadach żywienia, które zdecydowanie zmieniły ... moją świadomość i podejście do tego co ląduje na moim talerzu. Bardzo miło wspominam każdą wizytyę, ponieważ daje mi ona duży worek motywacji, który pomaga mi wytrwać w dążeniu do celu. Obecnie nie wyobrażam sobie mojego wyjścia z domu na dłużej bez pudelka z kolejnym posiłkiem czy bez butelki wody. Oprócz efektów wizualnych i ilości zgubionych kilogramów widzę dużą zmianę psychiczną, a raczej większą świadomość tego, czym karmię mój organizam. Podsumowując, jestem bardzo zadowolona, że trafiłam pod opiekę p. Weroniki bo już od początku czułam, że jestem pod dobrymi skrzydłami. Dieta, atmosfera i nasza komunikacja również przebiega bezproblemowo, także z czystym sumieniem mogę plecić usługi p. Weroniki.

    czytaj więcej
    14.07.2017
POKAŻ