Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Alina Dawidczyk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 333 202

tel. 696 372 702

tel. 536 555 000

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 735 313 288

tel. 536 333 202

tel. 537 226 018

tel. 733 369 043

tel. 730 066 999

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr Magdalena Węgrzyn
 Łukasz Kowalski
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Alina Dawidczyk
Alina Dawidczyk
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Wanda

    Podchodziłam sceptycznie do wizyty u dietetyka. Dziś wiem, że jeżeli chcecie choć odrobinę zmienić swój styl życia, pierwszym krokiem jest udanie się do poradni dietetycznej. Nie żałuje. Wspaniała opieka wielka motywacja. Polecam Anię Skowrońską!

    31.01.2018
  • Anna

    Jestem zadowolona z pani Kingi. Efekty przychodzą szybko i bezboleśnie ;)

    31.01.2018
  • Gosia

    Dobry dietetyk po prostu ;-) Polecam!

    30.01.2018
  • Tomasz

    Byłem u wielu dietetyków i trenerów personalnych. Jedyne co proponowali to drogie suplementy, o których skuteczności można marzyć. Gram w Squash'a i ważę 60 kg- to jest bardzo mało biorąc pod uwagę wysoki wzrost i wiek. Siła niestety nie wzrastała. Dzięki pracy u podstaw i odpowiednim doborze diety oraz suplementów ... waga i siła dużo się polepszyła. Polecam sportowcom współpracę z Panią Aliną, ponieważ nie niszczy organizmu tylko o niego dba jak o swój

    czytaj więcej
    27.01.2018
  • Paulina

    Panią Anię poznałam 5 m-cy, jest to przemiła i przesympatyczna osoba a zarazem bardzo profesjonalnie podchodzi do problemów swojego pacjenta. Dieta przez nią ułożona jest smaczna, chociaż na początku miałam problem z wielkością porcji, były ogromne ale najważniejszy jest efekt -13,5 kg. Polecam wszystkim którzy mają problem z wagą. Jeszcze ... raz bardzo, bardzo dziękuję.

    czytaj więcej
    23.01.2018
  • Karol

    Bardzo długo szukałem profesjonalnej pomocy w walce z nadwagą. W końcu się udało! Trafiłem pod oko profesjonalnego, zaangażowanego, lecz przede wszystkim skutecznego dietetyka. W końcu mogłem pojechać na wakacje i pokazać się z najlepszej strony. Dziękuje raz jeszcze i polecam każdemu Panią Alinę.

    23.01.2018
  • Bernadetta

    Współpraca z panią Kingą to czysta przyjemność. Profesjonalizm i miła atmosfera podczas wizyt sprawiają, że słowo „dieta” nie jest już koszmarem ☺

    23.01.2018
  • Michał

    Po zrzuceniu na własną rękę około 30 kg., zdecydowałem się skonsultować swoją dietę z profesjonalistą. Po zrobieniu analizy mojego żywienia okazało się, ze zjadam dużo za mało. Pani Kinga pomogła mi powoli zwiększyć kaloryczność diety i dopasować ilość energii do moich potrzeb, aby w zdrowy sposób utrzymać prawidłową wagę.

    22.01.2018
  • Monika

    Dzięki diecie od Pani Olgi nauczyłam się jak zdrowo przygotowywać posiłki. Jem częściej i więcej niż kiedyś i szczupleje. Już po tygodniu czułam różnicę w samopoczuciu. Zdecydowanie polecam każdemu konsultacje z Panią Olgą.

    18.01.2018
  • Karolina

    Świetna opieka dietetyczna, próbowałam wiele, ale tak fajnie i łatwo jeszcze nie redukowałam, polecam!

    17.01.2018
  • Kasia

    Serdecznie polecam współpracę z Panią Aliną. Dieta smaczna na której nie odczuwa się głodu, a kilogramy same spadają. Bardzo profesjonalne podeście.

    16.01.2018
  • Joanna

    ​Długo wydawało mi się, że jestem w stanie sama zrzucić zbędne kilogramy i doprowadzić moją sylwetkę do pożądanego stanu. Nic bardziej mylnego. Żałuję, że tak późno trafiłam pod troskliwe i wymagające skrzydła Pani Aliny, bo dużo wcześniej mogłam osiągnąć to, czego chciałam, a nie wiedziałam jak do tego dojść, czyli ... do świetnego samopoczucia i jeszcze lepszego wyglądu. Dzięki Pani Alinie to już 20 kg mniej, a wiem, że będzie jeszcze lepiej. Jeśli dalej szukasz wymówek albo wolisz być Zosią Samosią, z doświadczenia dobrze radzę: „Nie idź tą drogą” i lepiej udaj się do eksperta. Z Panią Aliną wszystko jest możliwe!

    czytaj więcej
    15.01.2018
  • Marzena

    Fantastyczne podejście, współpraca przez cały czas układała się perfekcyjnie. Rezultaty widoczne już po pierwszych miesiącach. Gorąco polecam.

    14.01.2018
  • Magda

    Na Panią Weronikę trafiłam zupełnie przez przypadek, szukając dietetyka przez internet, który przyjmowałby w mojej okolicy. I to był strzał w dziesiątkę. Pani Weronika zajęła się moim zdrowiem lepiej i profesjonalniej niż lekarze, do których dotychczas trafiałam z moim problemem. Pani dietetyk zaczęła od przeprowadzenia porządnego wywiadu i skierowania na ... badania, a później dostosowała moją dietę tak, abym mogła się pozbyć problemów. Dania z diety są szybkie i łatwe do przygotowania, a przede wszystkim smaczne. Nawet moja rodzinka zaczęła nabywać nowe nawyki żywieniowe. A przy okazji w łatwy sposób zgubiłam kilka nadprogramowych kilogramów.

    czytaj więcej
    12.01.2018
  • Robert

    Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta oraz wysokie kompetencje. Polecam panią Kingę!

    10.01.2018
  • Krystyna

    Pani Ania jest bardzo miłą i otwartą osobą. Podchodzi do problemu pacjenta całościowo. Przepisy w diecie są łatwe do wykonania a posiłki są pyszne i syte. Polecam mieszkańcom Dąbrowy Tarnowskiej i okolic :)

    06.01.2018
  • Kasia Rafalska

    Dzięki Pani Karolinie schudłam 11 kg, moje tsh spadło do wartości idealnych, a ja poprawiłam wygląd i samopoczucie. Dieta, oprócz tego że była skuteczna, była też bardzo smaczna i do tej pory korzystam z wielu przepisów z czasu odchudzania. Wszystkim niedowiarkom (takim jak ja na początku) polecam wizytę u p. ... Karoliny i skorzystanie z ułożonego przez nią planu - na pewno poskutkuje, trzeba tylko spróbować :)

    czytaj więcej
    03.01.2018
  • Edyta

    Polecam każdemu, kto ma problemy z nadwagą. Dzięki dokładnej rozpisanej diecie w menu oraz kontrolą wagi przez Panią Anię odzyskałem dawną sylwetkę i co najważniejsze czuję się zdecydowanie lepiej. Dieta jest bardzo urozmaicona a co najważniejsze również smaczna.

    03.01.2018
  • Ania

    Od kilku lat zmagałam się z ostatnio modną przypadłością, czyli niedoczynności tarczycy. W ciągu kilku lat przytyłam 20 kg. Szukałam pomocy, aż w końcu przez przypadek trafiłam pod oko Pani Aliny. Odpowiednio dopasowała dietę biorąc pod uwagę wszystkie moje historie zdrowotne i znów mogę cieszyć się zdrowym, wyglądem

    01.01.2018
  • Marek

    Polecam, jestem bardzo zadowolony z przygotowanego planu. Indywidualne podejście, zostały uwzględnione produkty których nie lubię oraz mój plan dnia. Dziękuje temu przejście na dietę było przyjemne, a nawyki które wypracowałem podczas współpracy zostaną na pewno na dłużej

    28.12.2017
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ