Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Katarzyna Ciszek
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Kasia K.

    Szukałam dietetyka sportowego aby nauczyć się dobrze odżywiać moją córkę, zagorzałego sportowca.Szukałam porad w trosce o zdrowie mojego dziecka które rozpoczęło coraz bardziej zwiększone siłowo treningi i"nakręcało " się zazwyczaj cukrem.Gabrysia nigdy nie miała problemów z wagą ale potrzebowałam osoby która przetłumaczy "małej" głowie że warzywa i zbilansowana dieta pozwoli ... jej organizmowi zdrowo się rozwijać i doda jej sił w sporcie. Obie panie dogadały się doskonale jakby znały się od zawsze i to jest jedna z wielu zalet p.Karoliny bo rozmawia z pacjentem jak z dobrym znajomym. Efekt super dziecię chętnie zjada wszelakie nowości,wszelakie warzywa bo widzi efekty i jest coraz bardziej świadoma zalet fajnego,zdrowego(choć nie zawsze)racjonalnego jedzenia. Dodatkowo cały czas mogę pogadać z p.Karoliną przez e-mail mimo że mieszka teraz daleko :( zawsze chętna do porad. Właściwie to przyjęła nas "wyjątkowo" bo już była w trakcie przeprowadzki i nie brała nowych pacjentów i tak widocznie miało być i dobrze że tak się stało :) Polecam serdecznie.

    czytaj więcej
    13.07.2017
  • Kasia K.

    Szukałam dietetyka sportowego aby nauczyć się dobrze odżywiać moją córkę, zagorzałego sportowca.Szukałam porad w trosce o zdrowie mojego dziecka które rozpoczęło coraz bardziej zwiększone siłowo treningi i"nakręcało " się zazwyczaj cukrem.Gabrysia nigdy nie miała problemów z wagą ale potrzebowałam osoby która przetłumaczy "małej" głowie że warzywa i zbilansowana dieta pozwoli ... jej organizmowi zdrowo się rozwijać i doda jej sił w sporcie. Obie panie dogadały się doskonale jakby znały się od zawsze i to jest jedna z wielu zalet p.Karoliny bo rozmawia z pacjentem jak z dobrym znajomym. Efekt super dziecię chętnie zjada wszelakie nowości,wszelakie warzywa bo widzi efekty i jest coraz bardziej świadoma zalet fajnego,zdrowego(choć nie zawsze)racjonalnego jedzenia. Dodatkowo cały czas mogę pogadać z p.Karoliną przez e-mail mimo że mieszka teraz daleko :( zawsze chętna do porad. Właściwie to przyjęła nas "wyjątkowo" bo już była w trakcie przeprowadzki i nie brała nowych pacjentów i tak widocznie miało być i dobrze że tak się stało :) Polecam serdecznie.

    czytaj więcej
    13.07.2017
  • Halina

    Niedawno zdiagnozowano u mnie niedoczynność tarczycy - chorobę Hashimoto. Dowiedziałam się, że przy pomocy diety można zminimalizować stan zapalny tarczycy i wkrótce potem zgłosiłam się do pani dietetyk. Nie dość, że unormowała mi się waga, to jeszcze czuje się o niebo lepiej. Badania sukcesywnie się poprawiają a TSH spada!

    05.07.2017
  • Hania K

    Znam wiele osób, które skorzystały z pomocy Pani Ani i efekty współpracy były znakomite. Zdecydowałam się i ja. Efekty przerosły mojego oczekiwania. Chudnę przy niedoczynności tarczycy. Rewelacja. Wielkie dzięki, polecam!

    04.07.2017
  • Marek

    Szczerze polecam! Pani dietetyk zleciła mi szczegółowe badania i w końcu wyjaśniły się moje wszelkie obawy, problem został zdiagnozowany, pomimo częstych wizyt u lekarza i zgłaszania problemu. Przyszedłem po dietę, a uzyskałem zdecydowanie więcej - odpowiednią diagnozę i dostosowany do mojego problemu zdrowotnego plan żywieniowy, czuję się o wiele lepiej ... i śpię spokojnie.Dziękuję.

    czytaj więcej
    03.07.2017
  • Damian

    Profesjonalistka w każdym calu, polecam każdemu!

    28.06.2017
  • Anna

    Jestem bardzo zadowolona, dieta przyjemna, potrawy łatwe i szybkie w przygotowaniu, jem to co lubię i chudnę. Polecam

    12.06.2017
  • Beata

    Trafiłam do pani Weroniki szukając dietetyka dla mojego syna.Po kilku miesiącach stosowania diety przez mojego syna ,kiedy większość posiłków przygotowywałam mu sama nabrałam dużego zaufania do kompetencji pani Weroniki ,polubiłam posiłki i nauczyłam się organizacji pracy ,aby zdążyć zrobić zakupy i przygotować kilka posiłków. Cieszyłam się z efektu wyrównania masy ... ciała u mojego syna. Wtedy też pomyślałam o sobie.Zaczęłam się sama umawiać na wizyty do pani Weroniki. Przygotowała dla mnie indywidualny program odżywiania . Zaczęłam jeść 5 posiłków dziennie i chudnąć. Wcześniej jadłam tylko 2 razy i tyłam .Pani Weronika profesjonalnie dobrała mi produkty abym schudła ale też aby zlikwidować moje zaparcia , wzdęcia . Gorąco ją polecam ,bo jest bardzo sympatyczna i kompetentna .

    czytaj więcej
    07.06.2017
  • Ewa

    Pani Ania jest profesjonalistką w każdym calu i posiada ogromną wiedzę, która się dzieli. Mój czas jest bardzo ograniczony i nie mam czasu, aby dobierać produkty, szukać przepisów w jaki sposób to ze sobą połączyć. W diecie Pani Ani jest wszystko opisane łącznie z przepisami jak to wykonać. Jest to ... taka mała książka kucharska. Pani Ania Skowrońska to najlepszy dietetyk, jakiego znam. Moje posiłki teraz wyglądają zupełnie inaczej. Nie ma miejsca na niezdrową żywność. Niesie to ze sobą korzyści nie tylko dla mnie, ale również dla mojej rodziny, gdzie zapanowała moda na zdrowe produkty. Gorąco polecam.

    czytaj więcej
    05.06.2017
  • Dariusz

    10 kg w trzy miesiące,wiek metaboliczny z 64 do 51, to są fakty,Nie ma dwóch zdań bardzo duża zasługa Pani Weroniki,dobrze dobrana dieta,ukształtowana pod smaki i gusta pacjenta.Osoba bardzo fachowa,posiadająca dużą wiedzę, otwarta na uwagi.Uśmiech,serdeczność oraz ujmujący styl bycia,to są wartości dodane.Bardzo polecam korzystanie z usług Pani Weroniki

    02.06.2017
  • Roksana

    Super, polecam wszystkim osobom chcącym odmienić swoje życie:) Pani Ania idealnie trafiła w moje upodobania żywieniowe pomimo braku z mojej strony zdecydowania w tej kwestii. Sympatyczna i zawsze uśmiechnięta:) Najważniejsze są jednak efekty naszej współpracy: w 10 tygodni około 11 kg!

    26.05.2017
  • Michał

    Dzięki Pani Oldze osiągnąłem wynik, o jakim mogłem jedynie pomarzyć. Początki nie były łatwe, bo trzeba było zmienić nawyki żywieniowe. Przepisy nie są skomplikowane za to smaczne, bogate w różne potrzebne składniki. Stały i szybki kontakt umożliwia wprowadzanie ewentualnych korekt do diety. Straciłem 23 kg od stycznia i jestem w ... szoku.

    czytaj więcej
    17.05.2017
  • Agata

    Bardzo fachowa i sympatyczna Pani dietetyk, polecam!

    15.05.2017
  • Magda

    Pani Ania jest bardzo miła, proponuje bardzo dobre i smaczne diety. Dania są proste z produktów łatwo dostępnych, szybkie w przygotowaniu. Córka schudła 11kg w ciągu kilku miesięcy i waga utrzymuje się na tym poziomie. Pani dietetyczka jest profesjonalna, ma dużą wiedze, gorąco polecam.

    08.05.2017
  • Dorota

    Długo zastanawiałam się nad wyborem dietetyka, w końcu trafiłam do pani Ani i na pewno nie żałuję. Nie spodziewałam się że na diecie można się tak dobrze czuć . Moje dolegliwości zdrowotne utrudniały mi chudnięcie ( mam chora tarczyce ) ale przy pomocy diety widzę efekty 4kg w miesiąc to ... dla mnie cud !

    czytaj więcej
    02.05.2017
  • Sylwia

    Pani Weronika jest bardzo profesjonalna, sympatyczna i zawsze uśmiechnięta. Zawsze szuka przyczyny problemu, zleca podstawowe badania od razu na początku diety. Nauczyła mnie przede wszystkim co i jak jeść, nie tylko aby schudnąć, ale przede wszystkim, aby być zdrową i pełną energii.

    28.04.2017
  • Joanna

    Wszystkim polecam wizytę u Pani Olgi. Pełen profesjonalizm. Wydawało mi się, że nie jem tak źle ale okazało się inaczej. Po wprowadzeniu pewnych zmian i nowych nawyków pierwsze efekty przyszły już po miesiącu. Nie tylko te wizualne ale poprawiło się też moja samopoczucie. Prosiłam o proste przepisy i takie dostałam. ... Mimo codziennych obowiązków jestem w stanie przygotowywać sobie wszystkie posiłki. Rozpiska jest bardzo czytelna i pomocna.

    czytaj więcej
    21.04.2017
  • Paulina

    Gorąco polecam wizytę u Pani Ani wszystkim, którzy walczą z nadwagą. Dieta ułożona przez mojego dietetyka to strzał w dziesiątkę. Chudnę, lepiej się czuję i nie wiem co to głód. Jestem podbudowana i szczęśliwa.

    10.04.2017
  • Katarzyna G.

    Karolina to nie tylko doskonały dietetykale, ale i jedna z najbardziej pozytywnych i pracowitych osób jakie znam. Jej imponująca wiedza, zaangażowanie, cierpliwość i zrozumienie dają niesamowite efekty. Zawsze mogę liczyć na jej szybką pomoc i olbrzymie wsparcie. Mam poczucie, że jest moim aniołem stróżem. Wszystkim gorąco polecam. A tym którzy ... obawiają się że będą oceniani i szufladkowani gwarantuje, że po pierwszej rozmowie te obawy zostaną rozwiane. Karolina nie tylko potrafi odpowiedzieć na każde pytanie, ale też jest mistrzem słuchania i "czytania" ludzi. Jeśli nadal zastanawiasz się czy Karolina bedzie twoim lekarzem to gwarantuję ci, że jest to najlepszy wybór.

    czytaj więcej
    06.04.2017
  • Lucyna

    Chcecie być zdrowi i dobrze wyglądać? Ja chciałam. Szukałam poradni i znalazłam Panią Ewelinę. Z całego serca polecam.100 % profesjonalistka, miła, empatyczna i dyspozycyjna. Jak macie pytania zawsze odpowie na e-maila. Schudłam ponad 12 kg a wyniki badań tak bardzo się poprawiły że nie muszę brać tabletek/nadciśnienie, cholesterol/. Bardzo poprawił ... się wygląd skóry. Dieta opracowana indywidualnie, smaczne posiłki, wystarczajaca ilość .P.Ewelino bardzo,bardzo dziękuję. Dzięki Pani nauczyłam się jak się zdrowo odżywiać i dzięki Pani jestem zdrowsza.Życzę wszystkiego najlepszego i sukcesów z innymi grubasami

    czytaj więcej
    03.04.2017
POKAŻ