Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Paulina Guzik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Eliza Szelest
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 536 333 202

tel. 537 226 018

tel. 733 369 043

tel. 533 162 960

tel. 533 800 553

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Paulina Guzik
Paulina Guzik
mgr inż. Eliza Szelest
mgr inż. Eliza Szelest
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Wiola

    Jestem bardzo zadowolona z diety, która naprawdę daje efekty, posiłki są zdrowe i nieskomplikowane w przygotowaniu. Jestem pod ogromnym wrażeniem. To jest to czego mi było trzeba, żadne diety cud nie istnieją. Polecam! Jedynym skutkiem ubocznym jest utrata kilogramów i ekstra samopoczucie.

    01.08.2019
  • Krysia

    Kilka moich koleżanek schudło korzystając z usług Pani Ania, ja również mam pierwsze efekty. Jestem szczęśliwa i zdecydowanie polecam:)

    26.07.2019
  • Kasia T.

    Serdecznie polecam! Dieta zaproponowana przez Kingę sprawdza się idealnie w moim przypadku. W ciąży zaczęłam mieć bardzo duże problemy z refluksem i zgagą a program żywieniowy pomógł mi pożegnać się z tymi nieprzyjemnymi dolegliwościami. Dbamy ponadto o prawidłowy przyrost masy ciała a dieta jest bardzo smaczna i kolorowa!

    21.07.2019
  • Anna

    Bardzo profesjonalna,doświadczona i posiadająca rozległą wiedzę medyczną osoba.Dzięki współpracy z Panią Karoliną pozbyłam się długoletnich dolegliwości związanych z chorobą Hashimoto i SIBO.Dieta zaproponowana przez Panią Karolinę obfitowała w pyszne i łatwe do przygotowania przepisy.Jestem wdzięczna za pomoc i polecam z całego serca!

    21.07.2019
  • Ela

    Pani Karolina bardzo fachowo podeszla do problemu. Mam nadzieję na owocna owocną współpracę i szybkie zażegnanie kryzysu.

    18.07.2019
  • Tadeusz

    Zaangażowanie, ogromny profesjonalizm i bardzo duża wiedza w jednej osobie.

    17.07.2019
  • Bartek

    Dobry wywiad. Rozmowa na luzie a co dalej zobaczymy. Myślę że warto słuchać się experta ale też w dużej mierze własnego organizmu.Prowadzic obserwacje i konsultowac z Panią doktor.

    11.07.2019
  • Jolka

    Świetny dietetyk!!!

    08.07.2019
  • Katarzyna

    Polecam panią Elizę, dietetyk z pasją i zaangażowaniem. Dostałam kopa pozytywnej energii i motywację do działania. Zawsze myślałam, że dieta to małe porcje jedzenia, odczuwanie głodu i skręcanie w żołądku na widok smakołyków innych osób. Bardzo się myliłam, wystarczyło zastosować jadłospis jaki dostałam i przekonałam się, że można jeść smacznie ... i zdrowo. Jestem pewna, że nie wrócę do moich poprzednich nawyków.

    czytaj więcej
    07.07.2019
  • Izabela

    Bardzo sympatyczna Pani, słuchająca, miła, uśmiechnięta, kontaktowa. Pani Kasia ma dużą wiedzę, przy tym dużą skromność. jest świetny kontakt mailowy, telefoniczny, itp. Przywraca wiarę po nieudanych próbach z innymi dietetykami :) Jest w ciągłym kontakcie z klientem a nie tylko podczas wizyty czy programu a to bardzo ważne. Polecam ogromnie ... :)

    czytaj więcej
    07.07.2019
  • Wojtek

    Dzięki Pani Katarzynie przekonałem się do zdrowego odżywiania. Proponowane przez nie dania są proste w przygotowaniu oraz smaczne. Efekty diety są widoczne, można powiedzieć, że od razu. Gorąco polecam :)

    05.07.2019
  • Kuba

    Udałem się do pani Elizy ze względu na zbliżający się ślub. Dostałem bardzo urozmaicony jadłospis składający się przede wszystkim z moich ulubionych produktów. W kilka tygodni pozbyłem się zbędnego balastu i teraz nowy garnitur prezentuje się wspaniale na mojej odmienionej sylwetce. Szczerze polecam, żałuję tylko że nie zdecydowałem się na ... to znacznie wcześniej.

    czytaj więcej
    03.07.2019
  • Małgorzata

    Przez kilka miesięcy cierpiałam na bóle brzucha, uporczywe wzdęcia niemalże "po wszystkim". Żaden lekarz nie przeprowadził odpowiedniej diagnostyki. Pani Karolina zaleciła badania, które wykazały SIBO. Plan diety, leczenia i suplementacji znacznie poprawił mój stan zdrowia. Poza tym, jako sportowiec, uzyskałam mnóstwo cennych wskazówek dotyczących żywienia podczas treningów i zawodów. Pani ... Karolina to profesjonalistka, dba o pacjentów kompleksowo. Dziękuję!

    czytaj więcej
    03.07.2019
  • Mariusz

    Po przebytym zawale musiałem zmienić tryb życia oraz sposób żywienia. Pani Eliza stworzyła dla mnie program żywieniowy z którego korzystam z przyjemnością i mam poczucie, że robię w końcu coś dobrego dla swojego zdrowia.

    22.06.2019
  • Gośka

    Widać, że kobieta zna się na rzeczy. Po wielu innych dietach ona jedyna dopasowała ją w taki sposób, że widać jej efekty pracy i mojej również. Polecam gorąco.

    21.06.2019
  • Aga

    Po wielu nieudanych próbach odchudzania z dietami cud postanowiłam udać się do do dietetyka i super trafiłam. Bardzo dziękuję za cenne wskazówki i motywację. Mój jadłospis jest teraz urozmaicony jak nigdy wcześniej a ja coraz bardziej zadowolona ze swojego wyglądu.

    20.06.2019
  • Magda

    Pani Ewelina jest niezwykle miłą i sympatyczną osobą. Spotkania z nią wpłynęły na mnie bardzo motywująco. Dzięki temu udało mi się osiągnąć sukces. A zmiany jakie zaszły w moim ciele pomogły mi odzyskać pewność siebie. Pani Ewelino: DZIĘKUJĘ!!

    19.06.2019
  • Joanna

    Większość osób poszukuje dietetyka aby zrzucić zbędne kilogramy. U mnie od lat toczyła się walka o przybranie masy. Próbowałam wszystkich sposobów i całkowicie zrezygnowana postawiłam na konsultacje. Pani Eliza zrozumiała moje potrzeby i dobrała odpowiedni sposób żywienia. Jem przede wszystkim produkty dobrej jakości. Jestem szczęśliwa bo w końcu pojawiły się ... u mnie tak wyczekiwane krągłości.

    czytaj więcej
    17.06.2019
  • Karola

    Fachowa pomoc. Polecam :)

    17.06.2019
  • Beata

    Z czystym sumieniem polecam, bardzo sympatyczna osoba, wizyty przebiegają w miłej atmosferze. Otrzymałam jadłospis dostosowany do moich preferencji, nie czuje że jestem na diecie a kilogramy spadają.

    14.06.2019
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ