Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Paulina Guzik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Eliza Szelest
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Paulina Knop
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Beata Więcław
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 536 333 202

tel. 536 555 000

tel. 733 369 043

tel. 533 162 960

tel. 533 800 553

tel. 798134556

tel. 888 155 448

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Paulina Guzik
Paulina Guzik
mgr inż. Eliza Szelest
mgr inż. Eliza Szelest
mgr inż. Paulina Knop
mgr inż. Paulina Knop
 Beata Więcław
Beata Więcław
Ukryj kalendarz

Opinie pacjentów

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Anna

    Pani Kasia zaraza pozytywna energia, dodaje wiary w siebie i sprawia, ze naprawde ma sie ochote zmienic swoje nawyki. W trudnych momentach potrafi dodac motywacji. Wywiad na poczatku niezwykle sczegolowy, Pani Kasia dba o naprawde kazdy szczegol i jest do dyspozycji na biezaco w razie pytan. Bardzo polecam!

    27.02.2020
  • Jadwiga

    Bardzo skuteczna dieta. Potrawy mi smakują, a waga sama leci w dół. Polecam!

    16.02.2020
  • Kasia

    Pani Ewelina jest bardzo miłą, otwartą osobą. Jest bardzo zaangażowana, tworzyła programy dietetyczne dostosowane do moich preferencji i potrzeb. Przepisy były bardzo proste w realizacji. Pani Ewelina potrafiła zmotywować i poprowadzić do osiągnięcia wyznaczonego celu!

    13.02.2020
  • Franciszek

    Potrzebowałem dietę pod moje problemy zdrowotne. Pani dietetyk ustaliła ze mną na pierwszej wizycie wszystkie potrzebne informacje. Gdy otrzymałem dietę zacząłem się od razu stosować i moje problemy jak ręką odjął. Nareszcie mogę jeść potrawy ze smakiem i nie bać się, że znowu będę miał jakieś "rewolucje" żywieniowe. Bardzo polecam! ... :) Pozdrawiam.

    czytaj więcej
    04.02.2020
  • Ola

    Na wizytę namówiły mnie moje koleżanki które już wcześniej były u Pani Ani i muszę przyznać że nie spodziewałam się aż takich efektów!:) Jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o jedzenie i sama jestem w szoku że Pani Ania ułożyla mi tak smaczną i skuteczną dietę!:) Polecam

    30.01.2020
  • Karolina

    Polecam wizytę u Pani Beaty wszystkim, którzy chcą zmienić nawyki żywieniowe i uwierzyć w siebie i swoje możliwości!!!

    30.01.2020
  • Ewa

    Trafiłam do p. Elizy z polecenia znajomych. Chciałam wrócić do formy po operacji kolana, ponieważ przez brak ruchu uzbierało się trochę dodatkowych kilogramów. Korzystałam wcześniej z usług innej sieci dietetycznej i w porównaniu z tym otrzymany teraz jadłospis był bardzo urozmaicony, znalazły się w nim wszystkie produkty, które lubię, Posiłki ... dostosowane do moich godzin pracy, super łatwe w przygotowaniu i nadające się na wynos. Serdecznie polecam!

    czytaj więcej
    27.01.2020
  • Dorota

    Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i efektów. W jadłospisie jest mnóstwo fajnych, smacznych posiłków. Bardzo doceniam też opiekę Pani Beaty pod kątem mojego zdrowia, badań i dalszych działań w tym kierunku. Polecam serdecznie.

    22.01.2020
  • Janka

    Polecam:)

    20.01.2020
  • Monika

    Bardzo polecam, pani Paulina pomaga zdrowo pozbyć się nadmiernych kilogramów i poprawić stan zdrowia. Na wizycie wszystko tłumaczy, a dietę dobiera do naszego stylu życia. Podczas spotkań bardzo miła atmosfera, można porozmawiać na różne tematy i swobodnie zadawać pytania. Jestem bardzo zadowolona.

    20.01.2020
  • Dusia

    Bardzo polecam, jestem pod ogromnym wrażeniem, wywiad jest bardzo szczegółowy, widać też bardzo duże doświadczenie Pani Ani. Jestem baaardzo wymagającą osoba, wielu rzeczy nie lubię jeść, a Pani Ani i tak udało się zrobić świetną dietę. Bardzo się cieszę że trafiłam na Panią Anię. Polecam każdemu, szkoda tracić czas na ... zastanawianie :)

    czytaj więcej
    18.01.2020
  • Kopcznska

    Bardzo miła pani dietetyk wizyta o umówionej godzinie

    16.01.2020
  • Zenon

    Potrzebowałem diety dostosowanej pod moje choroby, a zarazem chciałem też pozbyć się nadmiernych kilogramów... Z pomocą Pani Pauliny stopniowo waga leci w dół, a ja jem posiłki z uśmiechem na twarzy, zapominając o moich dolegliwościach związanych z chorobą ;) Bardzo polecam !

    14.01.2020
  • Grzesiek

    Jestem dość zapracowaną osobą, praktycznie cały dzień spędzam poza domem, przygotowywanie posiłków mnie przerażało ale teraz już wiem że dieta nie musi być skomplikowana, posiłki są naprawdę proste, o dziwo jem kanapki i chudnę :) polecam, mam już 8kg na minusie !

    14.01.2020
  • Kamil

    Z Eweliną rozpocząłem pracę kilka miesięcy temu. Jestem na diecie sportowej, której działanie mogę ocenić po swoich wynikach sportowych (które bardzo się poprawiły), a kilogramy, a raczej ich brak, to miły dodatek. Ewelina to osoba bardzo otwarta na pacjenta. Nie pracuje wg. sztywnych schematów i znajduje innowacje, aby poprawić jakość ... współpracy z pacjentami i przekazać najwyższą jakość wiedzy i odpowiedzieć na trudne pytania nawet bardzo wymagającym osobom. Serdecznie Polecam !

    czytaj więcej
    09.01.2020
  • Justina

    Do Pani Karoliny trafiłam z polecenia znajomego. Teraz już mijają 2 miesiące, a ja już widzę diametralną różnicę w swoim organiźmie (nie tylko wizualną ;)) . Moim problemem były nieregularne miesiączki wraz z ogólnym bardzo złym samopoczuciem. Po wykonaniu badań z polecenia Pani Karoliny, w końcu udało się, że ktoś ... udzielił mi rzetelnej odpowiedzi na moje pytania i problemy - wcześniejszych 5 lekarzy przepisywało tylko leki hormonalne, które jak się okazuje nie były niezbędne do życia, a wręcz mieszały w nim za bardzo ;) Co najważniejsze to czuję, że Pani Karolina mnie rozumie i szczerze chce jak najlepiej mi pomóc w moim problemie. Jestem bardzo wdzięczna za to co już udało nam się osiągnąć. Zadaję dużo pytań i na każde otrzymuję w pełni profesjonalną odpowiedź. Rezultaty będą widoczne zapewne po kilku miesiącach, ale skoro po dwóch czuję się jak inny, odmieniony człowiek, to może być tylko lepiej! Systematyka i sumienność dają efekty- polecam, bo warto się oddać w ręce Pani Karoliny! Jeszcze raz dziękuję :) :)

    czytaj więcej
    08.01.2020
  • Alicja

    Bardzo polecam Panią Paulinę. Profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo miła atmosfera na wizycie. Przepisy smaczne, dania łatwe i szybkie w przygotowaniu, a co najważniejsze ekonomiczne w cenie oraz łatwo dostępne produkty. Jestem bardzo zadowolona !

    07.01.2020
  • Lidia

    Na współpracę z Panią Karoliną zdecydowałam się po przeczytaniu wielu pozytywnych komentarzy- zależało mi na znalezieniu dietetyka, który ma doświadczenie w pracy z osobami cierpiącymi na SIBO- i nie zawiodłam się. Pani Karolina okazała się być osobą z bardzo dużą wiedzą a ponadto zaangażowaną w to co robi. Kontakt jest ... bardzo dobry i przyjemny- na początku miałam dużo pytań i na każde z nich szybko otrzymywałam rzeczową odpowiedź. Badania które wykonałam i wywiad zostały bardzo dokładnie przeanalizowane. Dieta, którą otrzymałam jest przygotowana bardzo solidnie i praktycznie- dania bardzo smaczne, urozmaicone i proste w przygotowaniu. Otrzymałam również bardzo dokładny plan suplementacji. Już po 1,5 miesiąca czuję się znacznie lepiej,i choć na całkowicie zadowalające efekty muszę pewnie jeszcze poczekać to wiem, że jestem w dobrych rękach i może być tylko lepiej. Bardzo serdecznie polecam współpracę z Panią Karoliną.

    czytaj więcej
    02.01.2020
  • Ola

    Jestem bardzo zadowolona z diety ułożonej przez Panią Paulinę! Nie potrzebowałam schudnąć, lecz diety dostosowanej do mojej choroby. Wszystko było jak najbardziej na plus :) Polecam !

    29.12.2019
  • Wiola

    Współprace z Panią Elizą zaczęłam pod koniec września i była to jedna z lepszych decyzji w kończącym się roku. Pani Dietetyk ustaliła idealną dietę, dopasowaną do moich zaburzeń. Każdego dnia z chęcią sięgam po jadlospis, ponieważ jest on ciekawie urozmaicony. Dzięki dobremu wywiadowi nie ma tam produktów, których nie lubie, ... dieta nie jest katorgą, nie chodzę głodna a posiłki przygotowuje się naprawdę szybko :) Pomimo, że jestem łasuchem na słodycze, swoją ochotę na nie zaspokajam posiłkami,które można przygotować na słodko np.: kakaową owsianką! Pani Eliza, to dietetyk naprawdę godny polecenia. Zawsze ma dla mnie czas, wyjaśnia wszystko na ludzki rozum, cierpliwie rozwiewa moje wątpliwości, gdy potrzeba, odpowiednio zmotywuje :) Za mną już -7kg, przede mną jeszcze sporo, ale z takim wsparciem, jakie otrzymuje od Pani Elizy wszystko wydaje się możliwe. Nawet pomimo choroby, ktora utrudnia cały ten proces. Polecam z całego serca!

    czytaj więcej
    19.12.2019
POKAŻ