Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Paulina Guzik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Eliza Szelest
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Paulina Knop
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 536 333 202

tel. 536 555 000

tel. 733 369 043

tel. 533 162 960

tel. 533 800 553

tel. 798134556

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Paulina Guzik
Paulina Guzik
mgr inż. Eliza Szelest
mgr inż. Eliza Szelest
mgr inż. Paulina Knop
mgr inż. Paulina Knop
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Pacjentka

    Bardzo polecam Panią dietetyk Pauline Knop. Podchodzi z sercem do pacjenta i jest z powołania. Przyjmuje w Krakowie i w Grybowie. Mocno polecam ! :)

    16.10.2019
  • Elżbieta

    Dieta idealna ! Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie :) Bardzo polecam !

    07.10.2019
  • Wioletta

    Nie byłam łatwym przypadkiem. Świeżo upieczona karmiąca mama, marząca o powrocie do formy sprzed ciąży z poporodowym zapaleniem tarczycy, trenująca nieregularnie, potrafiąca ugotować tylko bardzo podstawowe rzeczy. A jednak udało się! Dieta została wręcz 'uszyta' dla mnie. Pomimo olbrzymich posiłków (maż się śmiał że nie wierzy że ja na tym ... schudnę) efekty przerosły moje oczekiwania. Tylko żałuję, że lata wcześniej się nie zdecydowałam na taką współpracę. Gorąco polecam!

    czytaj więcej
    28.09.2019
  • Magda

    Najlepiej! Super Power, Mega Wiedza, Mega Pasja - najlepszy dietetyk w Krakowie :)

    28.09.2019
  • Daniel

    To co obserwuje od jakiegoś czasu to fakt że dzisiejsza dietetyka wymaga nieustannie aktualizowania i pogłębiania wiedzy. Jednak nawet żadne zaawansowane nowinki nie zdadzą egzaminu jeżeli nie mamy merytorycznych podstaw i doświadczenia w praktyce. Jestem na co dzień pełen podziwu jak żona radzi sobie stawiając czoła bardzo trudnym przypadkom, rozwiązuje ... problemy i pomaga osobom chorym czy sportowcom. Szczerze polecam!

    czytaj więcej
    28.09.2019
  • Andrzej

    Serdecznie polecam Panią Paulinę ! Dieta idealnie dopasowana pod moją jednostkę chorobową. Bardzo sympatyczna osoba :) Polecam !

    26.09.2019
  • Zadowolona

    Dzięki diecie ułożonej przez Panią Paulinę osiągnęłam wszystkie zamierzone efekty: wzmocniłam swój organizm, jestem pełna energii i zgubiłam ok. 8 kg w ciągu 10 tygodni. Zbilansowana dieta pozwoliła mi uzupełnić niedobór żelaza i witamin oraz pożegnać się z anemią. Posiłki są naprawdę smaczne i bardzo łatwe do przygotowania. Serdecznie polecam ... konsultacje, by zadbać o własne zdrowie i poczuć się idealnie we własnym ciele.

    czytaj więcej
    25.09.2019
  • Grzesiek

    Po pierwszym miesiącu rewelacja. 8,5 kg w dół. Jedzenie bardzo smaczne i co ważniejsze w ilości odpowiedniej. Dieta ułożona również pod upodobania kulinarne. Podejście Pani Pauliny bardzo profesjonalne. Ogólnie super!

    22.09.2019
  • Krzysztof

    Polecam ! Ogromna wiedza, posiłki łatwe w przygotowaniu, wszystko jak najbardziej na plus :)

    20.09.2019
  • Zuza

    Pełen profesjonalizm!!! 🙏👌

    16.09.2019
  • Łukasz

    Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Panią Elize każdemu, kto tak jak ja coś chce zmienić w swoim życiu, zadbać o zdrowie i życie! Jak to się mówi, "jesteś tym co jesz" Pani Eliza jest profesjonalistką, stawia zdrowie pacjentów na pierwszym miejscu! Posiada ogromną wiedzę na temat prawidłowego żywienia człowieka. Na ... wizycie czułem się bardzo swobodnie i wszystko przebiegło bardzo miło i profesjonalnie. Dzięki Pani Elizie w 3 tygodnie pozbyłem się 3,5kg zbędnego balastu i zmniejszylem tkanke tłuszczową o 1.5% 💪 polecam!

    czytaj więcej
    13.09.2019
  • Bogdan

    W związku z licznymi schorzeniami (DNA,po zawale,kamica nerkowa,POChP,nadwaga), za namową lekarzy udałem się do dietetyka. Trafiłem na p. Elizę Szelest, która dostosowała dietę do moich dolegliwości.Stosując się starannie do zaleceń, mam już zauważalną poprawę samopoczucia i w 5 tygodniach stosowanej diety 5 kg mniej, co bardzo mnie cieszy i motywuje.Potrawy ... zalecone przez p. dietetyk są smaczne i ,,nie głodowe". Polecam więc p. Elizę Szelest,gdyż jej praca przynosi wymierne efekty.

    czytaj więcej
    13.09.2019
  • Zofia

    Również naprawdę gorąco mogę polecić Pania Paulinę ! Profesjonalnie :) Naprawdę smaczne i przede wszystkim proste i szybkie do wykonania dania. Smacznie i zdrowo ! Pierwsze efekty już widać ! Z niecierpliwością czekam na następną dietę !!! :)

    12.09.2019
  • Paula

    Gorąco polecam!! ☺ Pełen profesjonalizm i miła obsługa. A dania przepyszne i szybko się je przyrządza👍

    09.09.2019
  • Mateusz

    Chyba najlepsza dieta jaką miałem. Są efekty bez glodowania. Dania banalnie proste i świetne ceny. Polecam każdemu!

    06.09.2019
  • Maria

    Po 2 latach walki o niższą wagę zdesperowana skierowałam sie do Pani Pauliny. Mam hashimoto i początki IO. Zależało mi więc na jakiejkolwiek zmianie na lepsze. Wiedza Pani Pauliny i jej dieta pomogły mi bardzo. Zrozumiałam moje problemy zdrowotne ale i również zrzuciłam nadprogramowe kilogramy. Mogę śmiało każdemu polecić usługi ... Pani Pauliny.

    czytaj więcej
    04.09.2019
  • Aneta

    Moim celem było zrzucenie parę kilogramów przed ślubem. Pani Paulina mi w tym bardzo pomogła ! To nie tylko zasługa ułożenia planu żywieniowego, ale wsparcia i dodania otuchy, w ciężkich momentach, kiedy już było blisko, żebym się poddała .. Jeszcze raz bardzo dziękuję ! :)

    04.09.2019
  • Karolina

    Gorąco polecam współpracę z Panią Pauliną, to świetny fachowiec! Moim celem nie była redukcja masy ciała, a nabranie nawyku zdrowego odżywiania się. Pani dietetyk w oparciu o moje ulubione produkty przygotowała zdrowy, prosty i smaczny jadłospis, który bardzo polubiłam :)

    03.09.2019
  • Natalia

    Również polecam! :) Pełen profesjonalizm i dania są pyszne :)

    01.09.2019
  • Majka

    Posiłki jak najbardziej trafione, wszystko smakuje☺️składniki łatwo dostępne i wcale niedrogie. Szybko się przygotowuje, a na tym najbardziej mi zalezalo. Polecam!!! ☺️

    31.08.2019
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ