Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Alina Dawidczyk
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Dominika Świerk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 696 372 702

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 536 333 202

tel. 537 226 018

tel. 733 369 043

tel. 730 066 999

tel. 531 167 079

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Alina Dawidczyk
Alina Dawidczyk
 Dominika Świerk
Dominika Świerk
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Ania

    Dieta bardzo smaczna, jem to co lubię, bez udziwnień. Teraz po kilku miesiącach od zakończenia naszych spotkań dokładnie wiem co jeść i jak łączyć produkty. Nie ma na co czekać, polecam :)

    31.10.2018
  • Sebastian

    Bardzo profesjonalne podejście Pani Eweliny od samoego początku mojej przygody z Dobry Dietetyk. Zebranie informacji na temat mojego dotychczasowego trybu życia, celów jakie sobie zakładamy po sprzęt jakim dysponuje do gotowania. Sama dieta przedstawiona jasno i czytelnie uwzględniająca moje sugestie dotyczące produktów które lubię, prosta w przygotowaniu. Bardzo cenię sobie ... współpracę z Panią Ewelina choć wiem że nie jestem łatwym pacjentem. Efekty są widoczne a o to nam chodziło. Polecam.

    czytaj więcej
    30.10.2018
  • Artur

    Polecam:) Dieta bez zbędnych suplementów i drogich produktow !

    29.10.2018
  • Sylwia

    Dieta nie droga, smaczna i z efektami, na prawde warto skorzystać z pomocy Ani;)

    27.10.2018
  • Krystyna

    Jestem bardzo zadowolona. Pozbyłam się wielu problemów :)

    20.10.2018
  • Edyta

    Super:) Polecam

    16.10.2018
  • Karol

    Profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta, bardzo dobrze zebrany wywiad i widoczne efekty końcowe, w stu procentach mogę polecić.

    13.10.2018
  • Klaudia Szczuka

    Klaudia 8 stycznia 2018 Lokalizacja: Poradnia Dietetyczna ON-LINE - Karolina Kozela-Paszek Trafiłam do Pani Karoliny przez przypadek, wyszukując w Internecie najlepszego dietetyka w Krakowie. Borykałam się z ogromnymi, wręcz bolesnymi wzdęciami. Każdy lekarz stwierdzał, że to jelito drażliwe czyli coś co wciska się każdemu pacjentowi, którego nie potrafi się zdiagnozować. ... Jedynym ratunkiem miała być dla mnie dieta. Zatem zgłosiłam się do najlepszej dietetyczki na świecie :) Pani Karolina przed ułożeniem diety zrobiła bardzo dokładny wywiad (mimo,że online), zaleciła badania a także opisując jej moje dolegliwości wpadła na to co tak naprawdę może mi dolegać - zrobiłam pod tym kątem badania i okazało się, że miała rację! :) Początkowo dostałam antybiotyki, następnie probiotyk, suplementy i w połączeniu z dietą poczułam się jak nowo narodzona. Dolegliwości minęły, oczywiście kiedy nie trzymam się diety i zaszaleję z jedzeniem to oczywiście te wzdęcia się pojawiają, ale jest to oczywiście jak najbardziej normalne. Poza moim problemem z jelitami chciałam również stracić parę kilo na wadze (początkowo 64kg/172cm), a samej mi się nie udało, mimo że nie jadam słodkich ani smażonych rzeczy, alkohol okazyjnie. Dlatego dosyć sceptycznie podeszłam do kwestii gubienia kg. Ale jakież było moje zdziwienie gdy przez pierwsze dwa miesiące straciłam 5kg, a poźniej, nie trzymając się diety, a jedynie się nią inspirując, spadły kolejne 2kg. Jestem mega zadowolona z efektów. Dzięki Pani odzyskałam wigor i humor z którego słynęłam, a depresyjne nastroje odeszły w zapomnienie. Teraz kiedy Pani Karolina uświadomiła mi, że jelita to nasz drugi mózg, już nigdy nie zrezygnuję by dbać o nie do końca życia - zdrowe jelita = zdrowa głowa;) Pani Karolina to dietetyk z pasji, a nie tylko z zawodu. Wg mnie zasługuje na medal!!! :))

    czytaj więcej
    08.10.2018
  • Ania Malik

    Panią Karolinę znalazłam przez internet. Chciałam schudnąć już od wielu lat i przekonana jestem że probowalam prawie kazdej diety pod słońcem, ale po zakonczeniu każdej ‘stracone’ kilogramy wracały z nadwyżką. Mam niedoczynnosć tarczycy i juz od dłuższego czasu czułam się fatalnie, mimo iż jestem pod opieka lekarza. Pani Karolina poleciła ... zrobić badania, ułożyła mi dietę oraz supplementy, zaproponowała ćwiczenia oraz ich częstotliwość; i muszę przyznać że nie pamietam czasu kiedy czułam się tak dobrze. Po pierwsze śpię, wiecej niż 4-5 godzin przerywanego snu, tylko całą noc – czuję sie wypoczęta i gotowa na wszystko co nastepny dzień przyniesie. Przez prawie 4 miesiace schudłam 7 kg (pomimo wyjazdów, Świąt, oraz innych okazji), co cieszy mnie bardzo, znajomi oraz rodzina bardzo chwalą moja nowa sylwetke, mimo że jeszcze długa droga przede mną. Ale wiem juz że nadchodząca wiosna i lato będą moje! Mimo iż czasami wydaje mi się że te kilogramy tracę powoli, to jednak zmienia się to moje ciało – mniejsze rozmiary ubrań i bielizny, nawet butów. Całkowicie zgadzam się z ogólna opinią o Pani Karolinie – ‘wulkan energii’, zawsze jest w kontakcie i nie pozwala się załamać. Posiłki opracowane przez Panią Karolinę są bardzo smaczne i sycące, nie zabierają dużo czasu i ułożone są tak że składniki się nie marnują – można spokojnie zrobić tygodniowe zakupy i nie ma potrzeby ciągłego biegania do sklepu po coś. Dodatkowe potrawy na ostatnie swięta, sprawiły że nie czułam się jak na diecie tylko jadłam bardzo smaczne jedzonko (razem z mężem, który zazwyczaj krzywi się widzac warzywa!). Powiem tak, jesli trudno Ci jest schudnac nie szukaj wiecej ale skontaktuj się z Panią Karoliną – moim zdaniem to najlepszy dietetyk jakiego mozna znaleźć.

    czytaj więcej
    05.10.2018
  • Jola z Luxemburga

    Trafiłam do Pani Karoliny z powodu problemów z żołądkiem, jeszcze na etapie przed ustaleniem ich przyczyny. Zgłosiłam się do niej ponieważ wtedy podejrzewałam że mam nietolerancję laktozy. Prawdziwą przyczynę problemów udało się ustalić w miarę szybko przy jej pomocy. Była też bardzo pomocna już na pierwszym etapie leczenia, ponieważ dostałam ... od lekarza leki, które pomimo tego że były bardzo skuteczne, miały niestety mnóstwo efektów ubocznych o których lekarz mnie nie uprzedził. Pani Karolina doradzała mi jak to przetrwać i złagodzić te efekty uboczne które się da. A po zakończeniu leczenia tradycyjnego od razu miałam już od niej gotową dietę plus plan przyjmowania probiotyków na najbliższe pół roku. Przy sumiennym stosowaniu diety dolegliwości i bóle brzucha minęły szybciej niż się wszyscy spodziewaliśmy. Już po kilku miesiącach stosowania diety (sumiennie) jej efekty bardzo mnie zaskoczyły. Cały układ pokarmowy zaczął działać z regularnością jak w zegarku, a ciało zrobiło się bardzo podatne na modelowanie sportem. Nigdy nie miałam problemów z nadwagą, ale czasem miesiącami próbowałam na siłowni zrzucić kilka centymetrów w pewnych partiach ciała, bez większych efektów. Przy diecie i tej samej częstotliwości uprawiania sportu co zawsze (a może nawet trochę mniej bo przez problemy zdrowotne miałam mniej siły) ciało samo zaczęło się modelować i pozbywać się tłuszczyku z tych części ciała gdzie go było więcej. Zauważyłam też że skóra zrobiła się gładsza i znacznie zmniejszył się cellulit. Mam też dużo więcej energii. Jeżeli chodzi o sama dietę, to jest ona świetnie skomponowana na podstawie ulubionych produktów wymienionych w ankiecie. Lekko nie jest ponieważ trzeba często robić zakupy i wszystko przygotowywać samemu, ale za to jedzenie jest pyszne i po kilku miesiącach takiego zdrowego odżywiania jedzenie na mieście po prostu przestaje smakować bo od razu się czuję że np. olej nie tej jakości, albo warzywa nie świeże. Co ciekawe przy stosowaniu tak dobrze dobranej diety organizm przestaje domagać się słodyczy. Polecam!!!

    czytaj więcej
    03.10.2018
  • Aga

    Bardzo polecam Panią Olgę jako dietetyka! Już 3 moje koleżanki dały się namówić i też są zadowolone. Wizyty są bardzo motywujące a posiłki smaczne i proste. Pani Olga zawsze wymyśli coś pysznego i zdrowego :)

    01.10.2018
  • Joasia

    Pani Ania jest wspaniała osoba pełną empatii, słuchającą i doskonale wspierająca, Brawo:)

    24.09.2018
  • Ania Radziszewska

    Specjalista godny polecenia. Pani doktor pomógł mi przede wszystkim w uciążliwych bólach brzucha. Próbowałam szukać pomocy wszędzie, zmieniać dietę ale nie widziałam żadnych postępów. Dopiero systematyczna i stała opieka dietetyka mi pomogła. Zachęcam wszystkich by nie działali na własną rękę. Polecam!!!

    21.09.2018
  • Romaniuk Stanisław

    Schudłem ponad 30kg, czuje się rewelacyjnie, unormował się cholesterol, przestały dokuczać mi stawy. To chyba wystarczy by móc być pewnym trafnego wyboru. Specjalista godny polecenia

    20.09.2018
  • Martyna K.

    Od dwóch miesięcy odchudzam się u Pani Doktor i jestem pod mega wrażeniem. Nie przypuszczałam,że bycie na diecie może sprawiać tyle przyjemności :) Plan żywieniowy jest urozmaicony oraz szybki i łatwy w robieniu. Wizyty kontrolne to czysta przyjemność. Wszystkim serdecznie polecam Panią Doktor bo to rewelacyjny specjalista !!!!

    17.09.2018
  • Alicja D.

    Jeszcze 6 miesięcy temu miałam sporą nadwagę, dziś jestem o krok do idealnej sylwetki, dlatego bardzo chciała podziękować Pani Karolinie za mobilizację, wsparcie w osiągnięciu sukcesu. Dziękuję!

    12.09.2018
  • Maja

    Świetne przepisy, dieta przyjemna i bardzo urozmaicona. Polecam. Cała rodzina chętnie spożywa zdrowe i smaczne posiłki.

    06.09.2018
  • DAREK, 35LAT, KRAKÓW

    Po miesiącu schudłem 4 kg, pracuje fizycznie na 3 zmiany a mimo wszystko udało mi się ustabilizować posiłki, nie chodzę głodny w pracy, wszystko mi smakuje. Polecam .

    03.09.2018
  • Ewa i Jarek

    Informację o Pani Kasi pozyskaliśmy z internetu. Szukałam dobrego dietetyka, no i ......udało się. Pani Katarzyna to naprawde dobry dietetyk, a jadnoczesnie prawdziwa terapeutka. Potrafi zmotywować i wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Pierwszy terapię zaczął maj mąż i trudno mu było tylko przez tydzień, pózniej poszło jak po maśle. Mąż nigdy się ... nie odchudzał, był sceptyczny i bardzo się obawiał, że będzie głodny. Nic takiego się nie stało. Oboje zmienilismy już kilka złych nawyków i nadal to robimy. Polecamy kontakt z Panią Kasią każdemy, kto poważnie myśli o zmianie wagi i nawyków. To naprawdę działa.

    czytaj więcej
    27.08.2018
  • Mateusz Żołneczko

    Z czystym sercem mogę polecić Panią Weronikę. Dieta została dostosowana zarówna do prowadzonego trybu życia jak i pod względem zdrowotnym. Przepisy smaczne i proste w przyrządzeniu. Dieta została tak przygotowana, że przejście na nią i jej stosowanie było bardzo proste i naturalne a wyniki bardzo szybko widoczne. Wystarczyło tylko trochę ... wysiłku na początku, by przejść na odpowiednie tory o potem samo leciało ;) Także gorąco polecam :)

    czytaj więcej
    25.08.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ