Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Alina Dawidczyk
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Dominika Świerk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 696 372 702

tel. 536 555 000

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 735 313 288

tel. 536 333 202

tel. 537 226 018

tel. 733 369 043

tel. 730 066 999

tel. 531 167 079

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr Magdalena Węgrzyn
 Łukasz Kowalski
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Alina Dawidczyk
Alina Dawidczyk
 Dominika Świerk
Dominika Świerk
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Ania Radziszewska

    Specjalista godny polecenia. Pani doktor pomógł mi przede wszystkim w uciążliwych bólach brzucha. Próbowałam szukać pomocy wszędzie, zmieniać dietę ale nie widziałam żadnych postępów. Dopiero systematyczna i stała opieka dietetyka mi pomogła. Zachęcam wszystkich by nie działali na własną rękę. Polecam!!!

    21.09.2018
  • Romaniuk Stanisław

    Schudłem ponad 30kg, czuje się rewelacyjnie, unormował się cholesterol, przestały dokuczać mi stawy. To chyba wystarczy by móc być pewnym trafnego wyboru. Specjalista godny polecenia

    20.09.2018
  • Martyna K.

    Od dwóch miesięcy odchudzam się u Pani Doktor i jestem pod mega wrażeniem. Nie przypuszczałam,że bycie na diecie może sprawiać tyle przyjemności :) Plan żywieniowy jest urozmaicony oraz szybki i łatwy w robieniu. Wizyty kontrolne to czysta przyjemność. Wszystkim serdecznie polecam Panią Doktor bo to rewelacyjny specjalista !!!!

    17.09.2018
  • Alicja D.

    Jeszcze 6 miesięcy temu miałam sporą nadwagę, dziś jestem o krok do idealnej sylwetki, dlatego bardzo chciała podziękować Pani Karolinie za mobilizację, wsparcie w osiągnięciu sukcesu. Dziękuję!

    12.09.2018
  • Maja

    Świetne przepisy, dieta przyjemna i bardzo urozmaicona. Polecam. Cała rodzina chętnie spożywa zdrowe i smaczne posiłki.

    06.09.2018
  • DAREK, 35LAT, KRAKÓW

    Po miesiącu schudłem 4 kg, pracuje fizycznie na 3 zmiany a mimo wszystko udało mi się ustabilizować posiłki, nie chodzę głodny w pracy, wszystko mi smakuje. Polecam .

    03.09.2018
  • Ewa i Jarek

    Informację o Pani Kasi pozyskaliśmy z internetu. Szukałam dobrego dietetyka, no i ......udało się. Pani Katarzyna to naprawde dobry dietetyk, a jadnoczesnie prawdziwa terapeutka. Potrafi zmotywować i wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Pierwszy terapię zaczął maj mąż i trudno mu było tylko przez tydzień, pózniej poszło jak po maśle. Mąż nigdy się ... nie odchudzał, był sceptyczny i bardzo się obawiał, że będzie głodny. Nic takiego się nie stało. Oboje zmienilismy już kilka złych nawyków i nadal to robimy. Polecamy kontakt z Panią Kasią każdemy, kto poważnie myśli o zmianie wagi i nawyków. To naprawdę działa.

    czytaj więcej
    27.08.2018
  • Mateusz Żołneczko

    Z czystym sercem mogę polecić Panią Weronikę. Dieta została dostosowana zarówna do prowadzonego trybu życia jak i pod względem zdrowotnym. Przepisy smaczne i proste w przyrządzeniu. Dieta została tak przygotowana, że przejście na nią i jej stosowanie było bardzo proste i naturalne a wyniki bardzo szybko widoczne. Wystarczyło tylko trochę ... wysiłku na początku, by przejść na odpowiednie tory o potem samo leciało ;) Także gorąco polecam :)

    czytaj więcej
    25.08.2018
  • Joanna

    Pani Kasia to miła, serdeczna i w pełni profesjonalna osoba. Dieta przygotowana przez nią to smaczne i urozmaicone posiłki. I przede wszystkim - to działa! Polecam:)

    20.08.2018
  • Magda

    Pani Olga została mi polecona jako dietetyk sportowy. Dużo trenuję a waga szła w górę czego nie mogłam znieść. Dieta ułożona przez panią Olgę bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Teraz mam więcej energii na treningach, jem naprawdę duże porcje a waga wreszcie się zmniejszyła. Na pewno będę stosować się do zaleceń ... bo widzę dużą poprawę. Polecam wszystkim aktywnym dietę od pani Olgi!

    czytaj więcej
    16.08.2018
  • Monika

    Dieta mega prosta, przy trójce dzieci mogę spokojnie realizować plan odżywiania, dania są proste i smaczne, tak, że maż i dzieci też jedzą ze mną. Chudnę średni 2,5 kg na miesiąc, jest duża poprawa metabolizmu.

    15.08.2018
  • Gosia

    Zgłosiłam się do Pani Kasi, ponieważ sama nie potrafiłam uporać się z nadprogramowymi kilogramami po ciąży. Dodatkowo karmię dziecko piersią i musiałam wykluczyć z diety nabiał i orzechy. Pani Kasia opracowała dla mnie dietę, która brała pod uwagę powyższe a także była na tyle prosta, że bez problemu mogłam pogodzić ... przygotowanie posiłków z opieką nad rozbrykanym bobasem. Sama dieta jest po prostu smaczna, tak więc nie miałam poczucia, że jest to jakieś wyrzeczenie. W ciągu czterech tygodni z wagi spadło 6kg ale najważniejsze jest to, że na nowo nauczyłam się właściwie i regularnie odżywiać. Zdecydowanie polecam panią Kasię!

    czytaj więcej
    08.08.2018
  • Ewelina

    Dziękuje serdecznie mojemu Dietetykowi za opiekę i wsparcie przez okres kuracji i wszystkim gorąco polecam. Zdrowie i dobre samopoczucie jest najważniejsze!!!

    07.08.2018
  • Kaśka

    Polecam :)

    23.07.2018
  • Władysław

    Polecam jak najbardziej.Pełen profesjonalizm w swojej pracy i bardzo dobre podejście do pacjenta.

    20.07.2018
  • Tomasz

    Bardzo polecam Panią Weronikę zna się na rzeczy jeżeli chodzi o zdrowie jak i o wagę.Na swoim przykładzie to potwierdzam,wyniki były złe(cholesterol,próby wątrobowe przekroczone parokrotnie, oczywiście nadwaga).Już po pierwszych tygodniach diety wszystko zaczęło wracać do normy.Po trzy miesięcznej terapii schudłem 12 kg, a wyniki są książkowe.Dieta dla każdego rozpisana od ... A do Z,tylko się tego trzymać.Jeżeli chodzi o Panią Weronikę zawsze pomocna,motywująca,zawsze uśmiechnięta.POLECAM NA 100%!!!!!!!!!!

    czytaj więcej
    19.07.2018
  • Agata

    Przyjazna atmosfera panująca w gabinecie , sympatyczna i bardzo wyrozumiała Pani Ania a przede wszystkim wspaniały efekt po kolejnym miesiącu na diecie Serdecznie wszystkim polecam :))) !

    16.07.2018
  • Beata

    Kiedy pierwszy raz poszłam do dietetyka nie miała pojęcia, że dieta ułożona będzie tak bardzo indywidualnie pod mój styl życia i ulubione produkty spożywcze. Największy problem miałam ze słodyczami ale Pani Ania zapewniała mnie że kiedy wprowadzimy zmiany w naszym jedzeniu nie będzie mnie ciągnęło do słodkiego i rzeczywiście tak ... się stało, już po 3 dniach nie miałam ochoty na słodkie i końcu nauczyłam się jeść śniadania. Po miesiącu stwierdziłam , że już nigdy nie wyjdę do pracy bez śniadania:). Dzięki diecie , która ułożył mi pan Kamil udało mi się zgubić aż 5kg w miesiąc. Naprawdę polecam , warto spróbować :)

    czytaj więcej
    13.07.2018
  • Sylwia

    6 tygodni temu czułam się jak słoń teraz jak piórko ;-) Cały dzień najedzona a waga spada,to jest prawdziwa dieta cud!!!

    12.07.2018
  • Ola

    Super kontakt, przesympatyczne rozmowy i co najważniejsze w końcu jem to co lubię i nie głodzę się, a waga wciąż spada.

    09.07.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ