Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Alina Dawidczyk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr Magdalena Węgrzyn
 Łukasz Kowalski
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Alina Dawidczyk
Alina Dawidczyk
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Marlena

    Jestem bardzo zadowolona, nie chodzę głodna, jem co lubię, a kilogramy same uciekają. Wielki plus za miły kontakt i spotkania, które bardzo motywują do działania. Polecam wszystkim

    16.02.2018
  • Izabela

    Bardzo polecam panią Kasię - sympatyczna, uśmiechnięta osoba, która pomaga ułożyć świetną dietę tak, żeby nie było czuć, że się na niej jest. Polecam! :)

    13.02.2018
  • Anna

    Zgubiłam 10 kilogramów w 3 miesiące przy niedoczynności tarczycy, cholesterol. Naprawdę warto, na początku podchodziłam sceptycznie ale teraz wiem, że rzeczywiście sprawdza się powiedzenia - jesteś tym co zjadasz. Czuje się lekko, wyniki się unormowały, jestem młodsza o co najmniej 10lat:)

    12.02.2018
  • Mateusz

    Polecam, super podejście , miła atmosfera i przepyszne menu

    08.02.2018
  • Eryk

    Wybór Pani Ani był strzałem w dziesiątkę! ;) W przeciągu 4 miesięcy schudłem 10 kg i jednak jest czym się pochwalić. Jeśli będę miał komuś polecić dietetyka to będzie to tylko Pani Ania! Dobra współpraca, świetne efekty i nic więcej jak tylko polecam.

    07.02.2018
  • Daria

    Serdecznie polecam wizytę u Pani Kasi wszystkim, którzy mają kłopoty ze swoją wagą, lub nie wiedzą jak powinna wyglądać zdrowa i racjonalna dieta. Pani Kasia to swietny fachowiec - przesympatyczna, kompetentna i na 100% zaangażowana. Ma bardzo dużą wiedze i ogromne pokłady cierpliwości :) wszystko dokładnie wyjaśnia i jest zawsze ... gotowa, aby odpowiedzieć na nurtujące mnie pytania. Dieta przez nią ułożona jest dostosowana do moich potrzeb i ograniczeń czasowych - przepisy są proste i szybkie w wykonaniu. Być na takiej diecie to przyjemność!

    czytaj więcej
    06.02.2018
  • Ilona

    W końcu schudłam! Dzięki diecie ułożonej przez Panią Anię zrzuciłam 4 rozmiary z 44 do 38, teraz zakupy to znowu przyjemność. Polecam

    05.02.2018
  • Aleksandra

    Dietę kojarzyłam dotąd z trudno dostępnymi produktami spotykanymi wyłącznie na pułkach typu "zdrowa żywność". Pani Olga pokazała mi, że zdrowe żywienie to nie moda na wymyślne produkty. Posiłki mogą być nieskomplikowane i smaczne. Wreszcie dostałam dietę, która spełnia moje oczekiwania i jest idealnie dopasowana do mojego dnia. Bardzo polecam!

    05.02.2018
  • E.

    Dieta dobrana jest idealnie. Mogę jeść to, co lubię; poza tym, posiłki, które są zaproponowane, są smaczne i jestem w stanie się nimi najeść. Nie wierzyłam, że dam radę, ale po 3 miesiącach diety schudłam ponad 15 kg. Wyszłam ze starych nawyków żywieniowych i podjadania, czuję się zdecydowanie lepiej. Polecam ... każdemu kto nie czuje się najlepiej w swoim ciele, a spotkanie z Panią Anią to dobry pierwszy krok.

    czytaj więcej
    02.02.2018
  • Wanda

    Podchodziłam sceptycznie do wizyty u dietetyka. Dziś wiem, że jeżeli chcecie choć odrobinę zmienić swój styl życia, pierwszym krokiem jest udanie się do poradni dietetycznej. Nie żałuje. Wspaniała opieka wielka motywacja. Polecam Anię Skowrońską!

    31.01.2018
  • Tomasz

    Byłem u wielu dietetyków i trenerów personalnych. Jedyne co proponowali to drogie suplementy, o których skuteczności można marzyć. Gram w Squash'a i ważę 60 kg- to jest bardzo mało biorąc pod uwagę wysoki wzrost i wiek. Siła niestety nie wzrastała. Dzięki pracy u podstaw i odpowiednim doborze diety oraz suplementów ... waga i siła dużo się polepszyła. Polecam sportowcom współpracę z Panią Aliną, ponieważ nie niszczy organizmu tylko o niego dba jak o swój

    czytaj więcej
    27.01.2018
  • Paulina

    Panią Anię poznałam 5 m-cy, jest to przemiła i przesympatyczna osoba a zarazem bardzo profesjonalnie podchodzi do problemów swojego pacjenta. Dieta przez nią ułożona jest smaczna, chociaż na początku miałam problem z wielkością porcji, były ogromne ale najważniejszy jest efekt -13,5 kg. Polecam wszystkim którzy mają problem z wagą. Jeszcze ... raz bardzo, bardzo dziękuję.

    czytaj więcej
    23.01.2018
  • Karol

    Bardzo długo szukałem profesjonalnej pomocy w walce z nadwagą. W końcu się udało! Trafiłem pod oko profesjonalnego, zaangażowanego, lecz przede wszystkim skutecznego dietetyka. W końcu mogłem pojechać na wakacje i pokazać się z najlepszej strony. Dziękuje raz jeszcze i polecam każdemu Panią Alinę.

    23.01.2018
  • Michał

    Po zrzuceniu na własną rękę około 30 kg., zdecydowałem się skonsultować swoją dietę z profesjonalistą. Po zrobieniu analizy mojego żywienia okazało się, ze zjadam dużo za mało. Pani Kinga pomogła mi powoli zwiększyć kaloryczność diety i dopasować ilość energii do moich potrzeb, aby w zdrowy sposób utrzymać prawidłową wagę.

    22.01.2018
  • Monika

    Dzięki diecie od Pani Olgi nauczyłam się jak zdrowo przygotowywać posiłki. Jem częściej i więcej niż kiedyś i szczupleje. Już po tygodniu czułam różnicę w samopoczuciu. Zdecydowanie polecam każdemu konsultacje z Panią Olgą.

    18.01.2018
  • Kasia

    Serdecznie polecam współpracę z Panią Aliną. Dieta smaczna na której nie odczuwa się głodu, a kilogramy same spadają. Bardzo profesjonalne podeście.

    16.01.2018
  • Joanna

    ​Długo wydawało mi się, że jestem w stanie sama zrzucić zbędne kilogramy i doprowadzić moją sylwetkę do pożądanego stanu. Nic bardziej mylnego. Żałuję, że tak późno trafiłam pod troskliwe i wymagające skrzydła Pani Aliny, bo dużo wcześniej mogłam osiągnąć to, czego chciałam, a nie wiedziałam jak do tego dojść, czyli ... do świetnego samopoczucia i jeszcze lepszego wyglądu. Dzięki Pani Alinie to już 20 kg mniej, a wiem, że będzie jeszcze lepiej. Jeśli dalej szukasz wymówek albo wolisz być Zosią Samosią, z doświadczenia dobrze radzę: „Nie idź tą drogą” i lepiej udaj się do eksperta. Z Panią Aliną wszystko jest możliwe!

    czytaj więcej
    15.01.2018
  • Marzena

    Fantastyczne podejście, współpraca przez cały czas układała się perfekcyjnie. Rezultaty widoczne już po pierwszych miesiącach. Gorąco polecam.

    14.01.2018
  • Magda

    Na Panią Weronikę trafiłam zupełnie przez przypadek, szukając dietetyka przez internet, który przyjmowałby w mojej okolicy. I to był strzał w dziesiątkę. Pani Weronika zajęła się moim zdrowiem lepiej i profesjonalniej niż lekarze, do których dotychczas trafiałam z moim problemem. Pani dietetyk zaczęła od przeprowadzenia porządnego wywiadu i skierowania na ... badania, a później dostosowała moją dietę tak, abym mogła się pozbyć problemów. Dania z diety są szybkie i łatwe do przygotowania, a przede wszystkim smaczne. Nawet moja rodzinka zaczęła nabywać nowe nawyki żywieniowe. A przy okazji w łatwy sposób zgubiłam kilka nadprogramowych kilogramów.

    czytaj więcej
    12.01.2018
  • Krystyna

    Pani Ania jest bardzo miłą i otwartą osobą. Podchodzi do problemu pacjenta całościowo. Przepisy w diecie są łatwe do wykonania a posiłki są pyszne i syte. Polecam mieszkańcom Dąbrowy Tarnowskiej i okolic :)

    06.01.2018
POKAŻ