Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Magdalena Węgrzyn
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Łukasz Kowalski
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Alina Dawidczyk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 536 555 000

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Magdalena Węgrzyn
mgr Magdalena Węgrzyn
 Łukasz Kowalski
Łukasz Kowalski
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Weronika Kubas (Bożek)
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Alina Dawidczyk
Alina Dawidczyk
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Barbara

    Pełen profesjonalizm, dieta oparta o wyniki badań i stan zdrowia. Posiłki są smaczne, nietrudne do zrobienia. Szczerze polecam

    14.05.2018
  • Magda

    Pani Katarzyna jest profesjonalistka, pozytywnie nastawiona i zaangazowana we wspolprace.Diety przygotowane przez nia sa zroznicowane, smaczne, proste i szybkie w wykonaniu. Jezeli poszukujecie dietetyka z prfesjonalnym podejsciem - polecam Pania Katarzyne.

    01.05.2018
  • Kasia Kucwaj

    Suplementy są ok,ale depresja przykrywa ich działanie.Zadawałam pani Karolinie parę konkretnych pytań dot. depresji, diety,a otrzymałam informację ogólne,nie doradzenie konkretne,brak było konkretnej szczegółowości na pytania mnie nurtujące.Bardzo mi przykro

    30.04.2018
  • Klaudia

    Trafiłam do Pani Karoliny przez przypadek, wyszukując w Internecie najlepszego dietetyka w Krakowie. Borykałam się z ogromnymi, wręcz bolesnymi wzdęciami. Każdy lekarz stwierdzał, że to jelito drażliwe czyli coś co wciska się każdemu pacjentowi, którego nie potrafi się zdiagnozować. Jedynym ratunkiem miała być dla mnie dieta. Zatem zgłosiłam się do ... najlepszej dietetyczki na świecie :) Pani Karolina przed ułożeniem diety zrobiła bardzo dokładny wywiad (mimo,że online), zaleciła badania a także opisując jej moje dolegliwości wpadła na to co tak naprawdę może mi dolegać - zrobiłam pod tym kątem badania i okazało się, że miała rację! :) Początkowo dostałam antybiotyki, następnie probiotyk, suplementy i w połączeniu z dietą poczułam się jak nowo narodzona. Dolegliwości minęły, oczywiście kiedy nie trzymam się diety i zaszaleję z jedzeniem to oczywiście te wzdęcia się pojawiają, ale jest to oczywiście jak najbardziej normalne. Poza moim problemem z jelitami chciałam również stracić parę kilo na wadze (początkowo 64kg/172cm), a samej mi się nie udało, mimo że nie jadam słodkich ani smażonych rzeczy, alkohol okazyjnie. Dlatego dosyć sceptycznie podeszłam do kwestii gubienia kg. Ale jakież było moje zdziwienie gdy przez pierwsze dwa miesiące straciłam 5kg, a poźniej, nie trzymając się diety, a jedynie się nią inspirując, spadły kolejne 2kg. Jestem mega zadowolona z efektów. Dzięki Pani odzyskałam wigor i humor z którego słynęłam, a depresyjne nastroje odeszły w zapomnienie. Teraz kiedy Pani Karolina uświadomiła mi, że jelita to nasz drugi mózg, już nigdy nie zrezygnuję by dbać o nie do końca życia - zdrowe jelita = zdrowa głowa;) Pani Karolina to dietetyk z pasji, a nie tylko z zawodu. Wg mnie zasługuje na medal!!! :))

    czytaj więcej
    26.04.2018
  • Wiola A.

    Nie byłam łatwym przypadkiem. Świeżo upieczona karmiąca mama, marząca o powrocie do formy sprzed ciąży z poporodowym zapaleniem tarczycy, trenująca nieregularnie, potrafiąca ugotować tylko bardzo podstawowe rzeczy. A jednak udało się! Dieta została wręcz 'uszyta' dla mnie. Pomimo olbrzymich posiłków (maż się śmiał że nie wierzy że ja na tym ... schudnę) efekty przerosły moje oczekiwania. Tylko żałuję, że lata wcześniej się nie zdecydowałam na taką współpracę. Gorąco polecam!

    czytaj więcej
    18.04.2018
  • Adam

    Jestem osobą bardzo zapracowaną. Do diety podchodziłem z dystansem i myślą, że nie uda mi się czasowo poradzić z przygotowywaniem wszystkich posiłków itd. ale postanowiłem spróbować. Okazało się, że Pani Olga zaproponowała mi takie rozwiązania w diecie że jestem w stanie bez problemu przygotować sobie i zjeść 4-5 posiłki w ... ciągu dnia (kiedyś było ich przeważnie 2!). Myślałem że to nie może się udać a jednak wszystko sprawnie wychodzi. Przyzwyczaiłem się do regularnego i zdrowego jedzenia, widzę że to przynosi efekt i czuję się co raz lepiej. Wszystko się da, wystarczy podjąć próbę zmiany. Wiem to z własnego doświadczenia. Bardzo polecam wizyty u Pani Olgi!

    czytaj więcej
    12.04.2018
  • Anna Turton

    Panią Karolinę znalazłam przez internet. Chciałam schudnąć już od wielu lat i przekonana jestem że probowalam prawie kazdej diety pod słońcem, ale po zakonczeniu każdej ‘stracone’ kilogramy wracały z nadwyżką. Mam niedoczynnosć tarczycy i juz od dłuższego czasu czułam się fatalnie, mimo iż jestem pod opieka lekarza. Pani Karolina poleciła ... zrobić badania, ułożyła mi dietę oraz supplementy, zaproponowała ćwiczenia oraz ich częstotliwość; i muszę przyznać że nie pamietam czasu kiedy czułam się tak dobrze. Po pierwsze śpię, wiecej niż 4-5 godzin przerywanego snu, tylko całą noc – czuję sie wypoczęta i gotowa na wszystko co nastepny dzień przyniesie. Przez prawie 4 miesiace schudłam 7 kg (pomimo wyjazdów, Świąt, oraz innych okazji), co cieszy mnie bardzo, znajomi oraz rodzina bardzo chwalą moja nowa sylwetke, mimo że jeszcze długa droga przede mną. Ale wiem juz że nadchodząca wiosna i lato będą moje! Mimo iż czasami wydaje mi się że te kilogramy tracę powoli, to jednak zmienia się to moje ciało – mniejsze rozmiary ubrań i bielizny, nawet butów. Całkowicie zgadzam się z ogólna opinią o Pani Karolinie – ‘wulkan energii’, zawsze jest w kontakcie i nie pozwala się załamać. Posiłki opracowane przez Panią Karolinę są bardzo smaczne i sycące, nie zabierają dużo czasu i ułożone są tak że składniki się nie marnują – można spokojnie zrobić tygodniowe zakupy i nie ma potrzeby ciągłego biegania do sklepu po coś. Dodatkowe potrawy na ostatnie swięta, sprawiły że nie czułam się jak na diecie tylko jadłam bardzo smaczne jedzonko (razem z mężem, który zazwyczaj krzywi się widzac warzywa!). Powiem tak, jesli trudno Ci jest schudnac nie szukaj wiecej ale skontaktuj się z Panią Karoliną – moim zdaniem to najlepszy dietetyk jakiego mozna znaleźć.

    czytaj więcej
    11.04.2018
  • Ewa, 32lata

    W końcu cukier w normie! Po raz pierwszy od 2 lat :) Cholesterol też ok także wszystko zmierza w dobrym kierunku.

    04.04.2018
  • Mikołaj

    Współpraca układa się bardzo dobrze. Pani Katarzyna zawsze dopytuje o to czy czegoś nie mogłaby poprawić, zmodyfikować, tak żebym był bardziej zadowolony z diety i dzięki temu, jest zadowolony! :)

    03.04.2018
  • Celina

    Szczerze polecam Panią Anię :-) Najlepszy specjalista w tej dziedzinie. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, doświadczenie i pasja. Indywidualne podejście, ułożona dieta od samego początku idealnie dopasowana do moich upodobań i potrzeb. Dbałość o pacjenta w każdym detalu. Utrata 25 kg zapewniła nie tylko lepszy wygląd ale i doskonałe samopoczucie. DZIĘKUJĘ ... PANI ANIU :-)

    czytaj więcej
    03.04.2018
  • Edyta

    Pani Kasia jest bardzo profesjonalna potrafi wysłuchać z uwaga i ułożyć dietę która jest prosta i smaczna a co najważniejsze widać po niej EFEKTY :). A przede wszystkim potrafi motywować aby z niej nie rezygnować. Panią Kasie polecam wszystkim:).

    29.03.2018
  • Justyna

    Po urodzeniu dziecka, starałam się stosować dietę matki karmiącej. Zaczęłam intensywnie ćwiczyć, a mimo to waga utrzymywała się na niezadawalającym poziomie. Postanowiłam zaciągnąć rady profesjonalisty i właśnie na specjalistę trafiłam. Dzięki wiedzy Pani Weroniki osiągnęłam swój cel. Dieta przygotowana na podstawie wnikliwej analizy, pozwoliła zgubić zbędne kilogramy, a przy tym ... była smaczna i przyjemna w przygotowania. Zaangażowanie Pani Weroniki motywowało nawet w chwilach zwątpienia. Taka dieta pomogła mi wypracować nawyki żywieniowe, które mogę stosować na co dzień. Gorąco polecam!!!

    czytaj więcej
    25.03.2018
  • Świeżo upieczona Mama

    Pani Ewelina prowadziła mnie podczas ciąży, nie przytyłam nadmiarze, zrobiłyśmy też dietę na karmienie piersią a teraz doprowadzamy mnie do stanu super fit:) każdy etap był inny, ale skuteczny i nie tak trudny jak się wydawało, bardzo polecam:)

    20.03.2018
  • Kasia

    Jestem bardzo zadowolona ze spotkań z Panią Olgą. Polecam każdemu kto chciałby poprawić swoje zdrowie i żywienie. Dieta bardzo mi odpowiada, jest smaczna i skuteczna.

    13.03.2018
  • Sabina

    Dieta wyglada super !!!!!!!!!!!! To co udalo mi sie sprobowac - super :) ! Mysle, ze naprawde jest mocno dla mnie !!! Dziekuje bardzo !

    19.02.2018
  • Marlena

    Jestem bardzo zadowolona, nie chodzę głodna, jem co lubię, a kilogramy same uciekają. Wielki plus za miły kontakt i spotkania, które bardzo motywują do działania. Polecam wszystkim

    16.02.2018
  • Halina Warmuz

    Jestem osobą która leczy się na cukrzycę. Jest to dość istotne co się je. Już wielu dietetyków odwiedziłam i żaden z nich nie zdołał ułożyć mi tak diety by była smaczna i odpowiadała mojemu nieregularne trybowi życia. Od teraz cukier nie skacze. Brawa

    16.02.2018
  • Ł.W

    Spotkałem Panią Ewelinę w ramach Luxoft Health day. Obawiałem się że znów usłyszę żeby nie jeść po 18 a masło podnosi cholesterol ...jednak byłem mile zaskoczony ogromną wiedzą i podejściem pani Eweliny. Polecam

    13.02.2018
  • Izabela

    Bardzo polecam panią Kasię - sympatyczna, uśmiechnięta osoba, która pomaga ułożyć świetną dietę tak, żeby nie było czuć, że się na niej jest. Polecam! :)

    13.02.2018
  • Anna

    Zgubiłam 10 kilogramów w 3 miesiące przy niedoczynności tarczycy, cholesterol. Naprawdę warto, na początku podchodziłam sceptycznie ale teraz wiem, że rzeczywiście sprawdza się powiedzenia - jesteś tym co zjadasz. Czuje się lekko, wyniki się unormowały, jestem młodsza o co najmniej 10lat:)

    12.02.2018
POKAŻ